NVIDIA 顯示卡閪冧捷報19 等啊...停呀... (非法奧售後帖)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
sor9, 講緊4k gaming
大家睇既位唔同啫

我只afford 到2k 既setup
如果2k gaming 我會即刻買張3080/6900xt就算,無謂等多半年,況且4060可能都要$5000
然而無驚吸引我要即刻買

等得
邊撚個負皮 夠薑出黎吠
屌你老母
新卡就唔好望佢會點跌
就算當rtx3000唔存在 新卡價錢唔會點平

而且rtx4000燒線個問題未解決到,你敢唔敢買
算係 但跑分上追唔到極速
綜合性能最強 fire cuda530
真,打算執張 3080Ti / 3090 玩兩年2k 165Hz 算
無錯 全部都係我黎
冇用 我二班水軍會洗走你心血
你上左岸 睇卡為興趣?
都唔係淨係得精東

全線都有推
3090依加係咪8千價位
ching不如等到下個月出4080再睇下腦場有冇清舊貨優惠再做決定啦

而且Black Friday又係差唔多時間舉行
想問一下個技術d嘅問題
cpu水冷個散熱板裝機箱頂 機箱風扇3前1後
個散熱板風扇到底係應該吹向箱內(下) 定外(上)?

之前問fd話係向下吹 多風又正負壓
不過都諗唔明 個散熱板係將cpu d熱帶左上去 咁吹返d熱風落嚟咪好弱智?

希望有經驗嘅師兄幫手解答
唔好意思 入錯po
個置頂文一直想搞
但手機編輯好煩
明明記得早幾期個置頂係有類似既野,
唔知點解近呢兩個 po 唔見晒

而家 rewind 返原來當時就係嗚巴你整既
可能等埋下星期蘇媽出新咭, 可以黎個 N / A / I 既總匯喎
個張tier圖係埋土巴搞開嘅
我只不過偷咗嚟留個置頂

不過都係等埋A卡出貨先再算
畢竟數據一直更新,做參考都未必參考到
其實有冇放入機箱試?
定係完美25.5c 放枱面祼機試?
喺喎仲有 Black Friday

台水 $6000 3080 Ti 已經好吸引,等埋 RDNA3 launch 再睇下會唔會降價先。$5000 可以玩兩年再上 50/60 系聽落幾抵
一定係正面或者下面入風

熱氣上升 冷空氣向下
清不如留意下某寶 1111 有無折好過

望左美馬啲卡好一排,
係 7,8月時 叫做減過吓價之後,
而家有啲止回升

感覺係大路 seller 啲庫存清得咁上下
得番啲 non-amz 既貴貨
我寧願班小朋友睇完po搵悠二,好過落腦場俾sales質佢地食屎。

當然,最好就係格完價,慢慢儲錢,慢慢買料,最後自己砌喇。咁簡單嘅嘢都要假手於人廿年前無網上就話無得學啫。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞