NVIDIA 顯示卡閪冧捷報19 等啊...停呀... (非法奧售後帖)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
係囉 比我一定唔接受
大不了就唔要

技姦又加分
4070 & 4080係高階,4090係不切實際
打柒皮褸黃啦,仲同佢影相
個價企得咁硬,都算散貨?

定係又扔落海
而家有人逼你喺香港買嘢
同意 真係抵死
比著我就卡牛都唔要 直接運多張落嚟
可以on9一次唔可以第二次
請問N卡有moonlight玩串流
咁A卡有無類似既功能?
https://support.parsec.app/hc/en-us/articles/4425688194189-Hardware-and-Software-Compatibility
支援比較多gpu,但keyboard映射好似不能得心應手,唔識set。

Intel HD 4000¹
NVIDIA 600 series¹
AMD Radeon X1000¹
parsec host Minimum
Intel HD 4200¹
NVIDIA GTX 650¹
AMD Radeon HD 7750¹
外國leak失望到一件自刪account,另外個件痴左線不停9up發脾氣
巴打係指7900xtx? 其實 4090真係少眾玩意,主流玩家有幾多個4k 144hz,佢做到4080個水平,價錢有優勢,唔駛換牛換箱已經有競爭力
而家4K 144Hz 4000蚊都買到... 大把人用...
係,當初似乎期望xtx可以同4090鬥下,同埋上到3Ghz以上,點知呢家amd話預navi31只係打4080,仲要得2.3Ghz

上4090仲要驚燒牛,應該多左人會等埋7900先再決定
一把火燒撚哂啲卡都唔撚益gamer

老黃:吹咩?
我要睇空中飛人
4k 144hz mon其實唔係好貴 除非要埋1000hdr 全陣列背光

冇買可能只係換mon嗰陣覺得當時冇卡可以玩到4k 144hz
去嫖係咪用顯示卡比錢
以前就得,包夜一張3060ti
4k 144hz mon唔係貴

係屋企冇位放
今年平哂啦,5千幾都買到大廠
雖然得hdr400/600,不過打機都好夠做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞