劉仲敬對香港評論整合 (14)

1001 回覆
3 Like 24 Dislike
英國好似喺92年已經將IVE級別嗰堆專上學院升晒做大學
品蔥班習下李上既聽床師家陣轉玩懷念薄熙來
呢班傻鳩,廉價七成就係當年認為習近平會為中國帶黎民主嘅白痴
有其父必有其子
反黨集團既末日
https://twitter.com/LiuZhongjing/status/1583795036365283328
江澤民身體壞到不能公開活動,胡錦濤還可以公開活動但現場病痛不得不休息,習近平全面執政是中國恐怖組織自我延續和中華民族偉大復興的必要保障,不可能得不到全黨全國的支持,所以不要浪費備戰的時間幻想這個那個,把文宣的時間和人力資源盡可能擠出來送到前線去吧。
佢冇分清
一般單程證maan車邊嗰d「蝗蟲」型支那移民

有任務派落香港 或者好似佢d親戚噉本身係共匪嘅 「飛碟」型移民

話前一種喺香港會同化 畀佢廉價正確laa

之但係去台灣係完全唔同去任何其他國家 只有有打仗死人覺悟嘅去台灣先冇問題。支唔支持民主對於台灣一d都唔緊要。
江澤民同趙紫陽嘅分別 在於年紀
江可以捱到d軍頭老嘢死晒

習依家就係噉 老嘢死晒 軍隊ham baang laang係佢點上去嘅人 噉邊有人敢作反

而且依家已經唔同建國嗰陣 d人係打仗打出來嘅阿頭同部下。依家黨同軍個個都係中組部揀出來。

另外支那仲有太大太多人嘅問題
可以想像下 如果你係一個軍方高層 畀你夠膽死想作反
成功殺咗雜帝之後呢?你覺唔覺得你可以駕馭到其他黨官、軍官?

而支那人又真係太費拉 薄熙來已經係最有野心 能力亦都冇咁差嘅之一 居然可以搞到跟住自己十幾年嘅公安局長跳船
其他官宦場中升上來嘅諗都唔使諗

好似今日條片 個個望都唔敢望 得鬥木佬同王岐山趙樂際敢望 鬥木佬肢體動作最大又問隔籬韓正
栗條老粗仲想企起身 可能做慣打手
d讀書人個個坐正郁都唔敢郁
台灣移民署同自由時報一齊屈香港KOL做數
https://lih.kg/3187982
蝗蟲型移民最乞人憎嘅地方,係對當地社會欠缺最基本嘅尊重同對自己真實地位嘅錯誤認知。當唔同國家係雞咁一字排開比佢選妃,覺得自己係各國都爭住迎合嘅人才。
黎黎去去又喺嗰幾個id,真係冇興趣再loop多次常識比佢地聽
哇屌 支那人真係永遠要向最仆街方向估計之後 仲要乘多20%
我原先估 習 李克強 李強 胡春華 李希 黃坤明 丁薛祥
因為我估蔡奇名聲太臭 升陳敏爾都應該更加可能過佢

蔡奇真係酷吏來 仲殘酷過林鄭
哭建佬真唔係人噉品
睇排位條友仲要可能揸紀委/政法 姨學成日嫌雜包殺人唔夠 今鋪搞個哭建撚
原來蔡奇做 中共中央书记处书记
反黨集團
見到有人咁講
習近平擅長收拾高端人口,李強擅長收拾中端人口,蔡奇擅長收拾低端人口,夢幻組合
黃金神棍以前夠話過習近平係拉線屎,薄熙來係直接噴
準備全國範圍收拾低端人口
唔收拾點備戰
突然諗返起黃金神棍話過習主席最憎既人係溫家寶,仲話溫家寶一定無好下場,點解胡錦濤出咗事溫家寶仲係乜事都無?
大家覺得幾時會打台灣
廿一大(2027)前?廿一大後?2035?再後d?唔會打?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞