AMD討論POST(73) 睇#1(Updating ) &有時間幫手填資料

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
如果有 Gen 5 嘢,我都唔會第一時間入,因為而家都夠用
反而我會諗係咪應該等 13900K 仲好,但係我又覺得全大核先正
我想依家買左都仲有得戰未來姐

所以13代應該就唔會考慮
實有,我等緊
以未來,戰現在
giga個塊aorus elite
最希望am5可以好似am4今一出出4代 u
你年年都咁講 可唔可以叫佢地搞好個bios先
今次又改左啦

介面都改埋.不過好似目前得z790係介面改左

連裝起windows堆軟件都改左 GCC軟件
係.琴日台灣網post左了.我上面都有講下
都係悠老闆快手,
真係板板都有你既腳毛
講下硬件野呀嘛

幾有趣
Sixteen AMD B650E/B650 motherboards for Ryzen 7000 CPUs have been leaked

https://videocardz.com/newz/sixteen-amd-b650e-b650-motherboards-for-ryzen-7000-cpus-have-been-leaked
笑到我.Mortar今代反而自己將條PCI-E槽掉左落下一格
3 slot ~ 4 slot 果堆擋埋下面條pice
用得 3/4 slot, 你都預左無朋友 (PCIE) 架啦
msi b650m
gpu個格好似低咗放唔到厚卡了
唔知幾多人因為咁, 而焗住要買過個新箱
唯有含淚買牙石
msi無出b650e

好嘢 買得msi x670e carbon

都無b650e出matx

死死棄上atx

msi個設計師個腦去咗邊低咁多把鬼咩知唔知低少少少好多位
同埋giga個HS今次規模上仲大過MSI

今次有好戲睇
B650E點會matx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞