AMD討論POST(73) 睇#1(Updating ) &有時間幫手填資料

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
大把B650都係全GEN4, 關咩事
AMD個傻閪嗌125USD起笑撚死人
我自己都計漏咗仲有ddr5佈線成本
不過真係由zen3開始啲定價真係係咁加
賴屎賴尿, 唔見INTEL貴?
今次B650仲貴過一開波嘅B660
料就不停堆上去,但普通user唔跑分都唔會睇到分別
7000D 同 聯力cool 3 邊隻好兩隻都放到eatx
佢好似屌多過讚咁
正常
啲野拆開哂嚟賣
又貴
連塵網都唔包
要散買
下??咁大鑊 乜都唔包? 咁我買 7000D 會唔會好啲 或者View 71
同油耳買 好似送塵網

散賣要80蚊,前排見到
我粒 7950X 用 R23 試極都上唔到 38000pts
垃圾體質
第一水
第一水係體質差啲下年應該可以
我7900x都係27800到28200左右

等v cache出來睇下情況先決定換唔換埋佢
同埋有咗 AI Optimized + Performance,係咪唔使再搞 Curve Optimizer
我唔知係咪我啲數值唔穩定,兩樣唔可以同時開
msi板咩嘢都無
Msi就留意最新林董片
仲要俾錢買
油耳唔係送咩
1 x [10月優惠]Lian-Li LANCOOL III Mesh RGB Tempered Glass E-ATX - Black (送Dust Filter Kit)
價錢:$1,230

1 x Lian-Li LANCOOL III DUST FILTER KIT - Black
價錢:$85

總計: $1,315
https://www.faroll.com/customize#NTg1Nyw1ODcw
我個ai optimized + performance 會自己reboot
好猶豫等埋7000series 定 直接買6900
小心U體質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞