|Switch機主討論(173)| Direct發佈會0913 | SPLATOON 3 | 太鼓達人

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
新手準備入oled版,想知配件有咩必買推薦 sd卡平貴係咪無分別?switch pro手制好似好呃錢 有無oled 版巴打用緊額外嘅mon貼?
跟mario kart愈出愈多呢類型
係hktv個價平過出面幾百 有無伏
Pro制我覺得必買喎,用返原生果兩隻其實麻麻地

Oled我聽講話如果貼咗貼,到時剝返出來有機會起埋本身果張
無咁易,佢塊防爆應該係落膠水既
任天堂皮已修

最後決定鰲少保.gif joycon比frd用
sd卡sandisk係咪好易壞諗緊買samsung evo好唔好。大家用緊512GB?定係SanDisk extreme 1tb
6萬幾係發生咩事
pro掣好睇習慣
我揸其他手掣會揸得好貼手,但一揸joycon就揸得好鬆,又唔覺有咩問題
今日做拆股,一拆十
用緊Samsung evo 256GB
都夠用 不過我一半實體一半download
你諗著download多啲既都可以出512
但1TB真係唔洗
諗住全download 512唔知夠唔夠用到switch 2
rich 要塞爆512GB都唔易
Xenoblade都係大約15gb
512gb應該裝到三四十隻驚
全download都應該好夠用
咁慳翻筆,就買samsung evo 512
bayonetta更新咗中文
你如果唔會追返啲舊作玩既話256乜都夠啦
OLED本身仲要係內置64GB
最近想入手返部OLED
係咪去返豐澤/aeon嗰啲買會好啲?
本身想去屯門gamebox/紅磡遊戲坊買 見好似平幾舊水
歐版?
我日版
噚日朝早都有得更新
更新完有繁體中文

1 2都更新咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞