|Switch機主討論(173)| Direct發佈會0913 | SPLATOON 3 | 太鼓達人

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
日本我見到隻賽車100羊
game fuck不意外啦
睇片有啲位仲lag過arceus first trailer
每年嘔一兩隻game出黎
獲獲都破銷量紀錄
比我都hea 9整
有冇諗過係能力問題
我覺得係switch主機好賣先造就銷量破紀錄
(JP)

[Switch] Tactics Ogre: Reborn - 36,783
[PS4] Tactics Ogre: Reborn - 12,668
[PS5] Tactics Ogre: Reborn - 7,805

[Switch] Sonic Frontiers - 26,067
[PS5] Sonic Frontiers - 11,111
[PS4] Sonic Frontiers - 9,098
Miss淨係喺1/7 FE figure最靚嗰條line出咗一隻
跟住班學生出啲景品都麻麻哋
同埋Amiibo一出正常比例嘅角色個樣就好易崩
連Joker同FF7 Cloud 咁靚仔都搞唔掂
不得不佩服老任
GOW咁勁嘅大作
啲KOL都係玩同讚咗一星期咁上下
連登到今日都係推到post 3
Pokemon 未出加偷跑
已經十幾個post
頭先打開youtube已經成班KOL同直播主玩緊......
點解你會覺得光頭佬係同pkm對等
個button禁唔到灰色左
解左咪灰左
我係sony狗
最近先投誠老任
有怪莫怪
KOL收錢咋
我想問我有兩部主機,一部比左另一半,可唔可以online買一隻game兩部share?
Online玩都可以? 想一齊玩splatoon/pokemon
你部機set做acc A既常用,之後用acc B玩,你條女就用acc A玩
咁就可以share
不過唔可以local對戰,只可以online玩,同埋你條女開親game都要上網,所以出街玩唔到
Local對戰姐係面對面?
返去試下
灰左但冇解到
有冇人識拎pkm啲switch icon
日NSO用銀points換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞