|Switch機主討論(173)| Direct發佈會0913 | SPLATOON 3 | 太鼓達人

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
連續三場入場先斷dklm
唔好同我講router
已經NAT A, LAN…
啱啱買左,港版83蚊3個月
不過我係上集所有歌都買哂既痴線佬尼
上集買歌使既錢係隻game幾倍都唔知止唔止
有無參考價值就你自己諗

我覺得抵係因為五百幾首真係多
而且唔少係好長時間無復刻既歌或者新歌
同我上隻game D歌重複度唔算好高
加上佢話每個月會有新歌加落個pool度
所以諗都唔諗就課左

如果新入坑可以試左鐘唔鐘意再考慮課唔課
lm

你買實體定digital?
我買開實體,因為鐘意儲盒,同埋實體應該會平d
巴打實體買幾錢?
開左條LIST嚟睇
以前300羊一首歌
而家500羊一個月(三個月仲要再平少少),再加埋啲插水匯率
佢有得比我課一年我直頭課足佢一年

真係好多經典歌,今次廿心比佢劏
二千零蚊有乜好諗
我趕收工就近去買$375,應該可以再平d
同埋今集太鼓有得中間揀一段集中練,正到痴線,唔明點解咁多年而家先出呢個功能
點解我買咗太鼓pass 遊戲仲未detect到 用唔到張利用卷嘅
想知係咪日本未開放太鼓pass
唔係錢問題,純粹唔想買太多野積喺屋企
唔係屋問題,純粹唔想買太多野積喺屋企
日版太鼓利用券原來有7日無料體驗
全新動森版機都係1748,使乜買2手呀
想問用插Mon玩既話
Oled同大電版係咪一樣?
OLED可以直接駁Lan線
除左個dock有lan,其他都一樣
OLED 行lan download 去到差唔多200Mbp 亦唔會有干擾
想問轉日本區買券嘅野

我而家得一個香港account,應該要
1) 開新user 連新日本nintendo account?
定係
2) 轉自己原本嗰個香港account,變做日本account?

同埋如果揀(1) 嘅話, 使唔使幫新日本account 申請NSO 先買得券?
(1) 要

所以建議用有NSO個ac轉區買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞