|Switch機主討論(173)| Direct發佈會0913 | SPLATOON 3 | 太鼓達人

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
想問下switch 朱紫版主機跟唔跟埋隻game
唔會
你點知無解到先?
解咗都玩到,只係要上網認證,你要登出響部機del咗個acc就得
請問下如果再買多幾部機嘅話係咪都可以咁做?
一次只可以同一部非常用主機玩,另一部機一開game就會pause咗
明白,唔該晒。
仲有上網認證係度 同埋eshop永遠解完個解除制都著返燈
我想keep返個ac save 所以唔想del
ff 緊出 pro
各位師兄
HKTVmall買機平過官方個價 想問下有冇伏
想出最新pokemon朱紫部機🙏🏻🙇‍♂️
應該無, 而家周街都係呢D價
應該因為日本紙平咗
最近D GAME都係咁
講緊乜嘢?
你想解除係做咩?
上網認證係開game就要上網?你解除咗咪要上網認證,你係咪有咩誤會
真 玩日版好順
TGA老任依邊會唔會有料呢,要求唔高,公佈XB3出OST都收貨
週邊嘢唔會講啦,你留意官方Twitter 好過
Metroid Prime 4搞咗咁耐希望喺TGA放下料
其實我只係FF佢拎到最佳配樂同時公佈出ost
Mp4我反而覺得啲咁重要嘅野嘅首發,老任唔會捨得擺TGA
隻驚面向歐美,擺TGA先有睇頭
而家TGA都係睇新game trailer 多過關注攞獎
想問下星際買pokemon switch版主機會唔會有伏
我見22xx幾抵咁
新機應該唔會比人調包掛
想問hori嗰隻分體式controller好唔好用?
部switch超頻之後又幾勁
我都有玩過
其實好多game本身已經行到60fps,玩落真係完全兩回事
不過任天堂要就住粒電先set到部機咁,依家成部機起碼廢咗30%
豐澤買2600 上price睇1800有貨
$1800會唔會好伏?
有普通switch 建唔建議轉oled版?
掌機體驗係咪差好多?
唔知有冇得只換主機(舊switch係比卡超版,個底座好靚唔想換)
同問
睇你會唔會拎上手玩
Handheld mode OLED靚好多

Dock新機多個LAN頭
唔上網玩嘅駁舊dock冇分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞