|Switch機主討論(173)| Direct發佈會0913 | SPLATOON 3 | 太鼓達人

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
係咪玩平行宇宙
1代 =高冷秘書
2代 =熱情媽媽
3代 呢個似後生青春發姣階段

同埋真係多左好多好多角色 好多新女角
可能想開新storyline
同埋睇落去畫面又靚左咁
把聲好似唔同左
希望可以去番一代咁性感啦
神技盜來,有無人玩,伏唔伏
咁既畫質唔會用依家個價買啦嘛
根本係ps2黎
bayonetta3 個官網有d設定圖
個新角d神情同設定圖做咩差咁遠
https://www.platinumgames.co.jp/dev-bayonetta3/article/89

其實幾有味道,有番以前打機嘅感覺
我都明,但二百幾唔值啦
之前隻鬼武者我都等特價先買黎回味下,原價點買得落手
有無人玩過P3
劇情好唔好
最近買左P4G係PC玩,PS5就有P5同埋P5R
見遲D switch上P3想買黎玩下
劇情同音樂都幾正 不過P3P個迷宮就
如果鍾意P4 P5又唔怕玩法舊就買
Bayonetta個英語配音員叫大家杯葛Bayonetta 3

https://twitter.com/hellenataylor/status/1581289084718227456
Reddit d人話美國配音員人工都係低
但係做主角位都係得最低工資又係慘
假設神谷同個配音冇講大話,最大可能係中介出事。
呢個moment仲block人就變公關災難㗎啦
袋完騰訊咁多錢都比咁少錢去配音
定第3集遊玩時間短無幾句對白
睇定啲先啦,依定新果個cv都唔差,大粒野黎,點解佢又接?同埋配音依啲人工係點計行外人未必知,佢又唔講詳情,睇定啲先
隻game老任出資關騰訊鬼事
其實洗咩睇最後都係不了了之爆買架啦
神谷大炮話知你
我意思係依單野唔好咁輕易評論對錯,game就買硬架啦
配音唔係計對白數就計時間 最好爆埋1,2集收幾錢有對比有傷害
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞