|Switch機主討論(173)| Direct發佈會0913 | SPLATOON 3 | 太鼓達人

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
想問大家sd卡通常買幾多GB?
而家下載版為主用512GB
未join過online plan
應該join日ser定港ser?
我見日ser仲有嗰個遊戲換購券
定係個online plan同我用咩地區買係冇分別?
thx

即係如果我有多個1個 fd 用緊個人 plan 既話都係只可以搵得1個
同你一樣,見日本 平 d 又有得買卷

但香港d實體game回贈金幣又好似只可以入番去香港 ser?

所以諗緊join完買卷換完game轉番去 hk
咩區都得,join咗再轉區都照樣有會員資格
唔同區嘅金幣同換購券唔可以共用,但唔會因為轉區而消失,轉返去就用得返

而家yen平所以建議買日版
你想唔想夾?
唔知道喺度問會唔會犯版規
想問吓有冇啲打吓怪升lv刷裝過關之類嘅game可以連線同人玩?
Splatoon 3
Monster Hunter
會唔會有啲Diablo類嘅?
又或者好似電腦隻helldriver咁?
hades 啱唔啱
不過算rogue like類
每次玩都係挑戰,都有武器,技能昇級
主要想搵啲Diablo類,又或者helldriver類,同女朋友又或者上網同人玩Diablo同Minecraft dungeon都有了
有無人識係美區store買game
Nier效果可以嗎
Thanks 大佬
一陣去Amazon睇睇先
我玩左個序章,非常滿意
想問如果買最貴果個family plan $575 with DLC
係咪一買就8個account 都會有果個DLC
同埋如果唔再續個family plan 個DLC會唔會失效?

唔續就無
唉部機無啦啦收咗皮黑Mon
問過下啲鋪頭,有機會壞底板又有機會壞咗叉電位
諗緊整定買過部好
整都要幾舊水好似好唔抵咁
Sd card 而家係咪有隻sdhc, switch 係咪都用得?
啱啱唔夠位買咗張咁嘅sd card, 部機就壞咗唔知關唔關事?
自膠原來官網有講用唔用得
買果陣唔識搵,而家先諗起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞