|Switch機主討論(173)| Direct發佈會0913 | SPLATOON 3 | 太鼓達人

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
2022年10月3日付で商号を「ニンテンドーピクチャーズ株式会社」に変更し再スタートいたしました。
https://dynapix.jp/news/%e7%a4%be%e5%90%8d%e5%a4%89%e6%9b%b4%e3%81%ae%e3%81%8a%e7%9f%a5%e3%82%89%e3%81%9b/
一直巴你好,
知唔知點樣用SWITCH上NETFLIX,
一黎大家都知冇NETFLIX APP,
我試過改DNS去Switchbru DNS到用HIDDEN BROWER去NETFLIX,
點知NETFLIX個網話唔SUPPORT silverlight plugin/ BROWER唔SUPPORT,
想問下咁多位巴打有冇咩方法係可以簡單咁用SWITCH上NETFLIX
麻煩曬
最簡單嘅方法:
唔用switch睇
係啲咩驅使你想用個720P MON睇NETFLIX
點解咁睇唔開用Switch嘅畫質睇netflix
部野係攞黎打機架
間公司本身有做motion capture
可能第時d game有得用
因為會駁MOON打機, 有時打得攰就想轉NETFLIX

大叻
老仼拍電影乜料
大叻
講左好耐了,IP發展嘅一環
壞蛋獎門人班底
可以期待下
買iPad唔好咩
張poster又幾靚喎
值得期待下
星爵mario
新手一問,join 左 7日免費 online (未挷信用卡)

咁佢話第5日收錢 扣唔到會自動幫我cut完點?
呢個大叻係講拍戲?會唔會有新game呢
唔會
9月大叻之後除非有突發細叻唔係嘅話一般要等年尾或者下年頭
睇youtube description 講明唔會有新驚資料
唔洗ff了
買左OLED淨係玩Pokémon arceus
爆機再玩其他Pokémon
無買會員
如果遲啲想玩太鼓係咪join會員好啲?
應該係時間同步
美國漫畫節都係會發佈Mario電影trailer
如果你只係自已玩唔上網同人對打可以唔使買,太鼓個music pass唔使NSO都玩到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞