|Switch機主討論(173)| Direct發佈會0913 | SPLATOON 3 | 太鼓達人

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
其實價錢唔係差好多...都係買oled好d...dock又有得插lan線
想問下出面 OLED 版細鋪買行貨會唔會平過 $2680
會 2200-2300
thx, 係咪可以買淨機
可以
除非你好介意果一百幾十
新dock有得插lan線,玩splatoon 3之類連機game差好遠
雖然舊版有得用adaptor
但唔知點解我試左幾個adaptor都唔得
最後用新dock先連到lan線
一直巴你好!
想問下我係用緊舊SWITCH仲, 最近想玩SPLATOON 3用番LAN線,
就想買usb轉Lan 插dock玩, 點知玩均成個信和都話, oled switch個dock已經有lan線, 所以hori usb轉lan個adapter已經冇出, 想問下大家知唔知仲可以係邊到買到usb轉lan既adapter係switch用到?
我去左肥仔開倉之類買左個65蚊既usb轉lan adapter駁左落dock係玩唔到
唉 巴打 我都遇到呢個問題,
買左adaptor都係連唔到lan線,
但買新dock又好似好貴
我當年係用呢個
ロジテック 有線LANアダプタ Nintendo Switch 動作確認済 USB 3.0 ギガビット対応 LAN-GTJU3 https://amzn.asia/d/hputz1B
switch上面玩undertale會唔會好難操作
想問下咁多個pro制除左個樣有冇分別?
例如splatoon 2 同3 差左兩三年出
但係咪所有spec都一樣? 邊個平就買邊個?

同埋想問下佢入電定差電
淨係個款唔同 USB-C差電
揀個自己鍾意嘅就得

太平小心買到假嘢
價錢一樣就有新買新啦
粒電就算唔用放3年點都爭D
執屋見到成堆nds3dswiiu game
想放又冇人要,掉又好鬼晒
其實有冇鋪頭會收

同埋舊款一日未話停產都唔代表粒電會舊
唔係嘅唔通街啲黑色掣全部擺咗5年咩
麻煩曬巴打, 請問係咪USB3.0就得?
等我得閒試下買先
安心魚巴打
好耐無見
以為休漁期會唔見你唔到
唔洗巴打咁蝕底, 可能影張相睇下咩牌子我去買就得
可能我買個個係USB2.0 既adapter, 所以唔得
今晚搵搵影比你,其實唔係蝕底既,我換左OLED用唔著姐
我都有個係電玩直銷網買
不過得10/100
唔知仲有無
想問下原廠docking係咪已經無出行貨?

響觀塘廣場行左幾間都話無,得副廠adaptor

買左隻dobe既adaptor番去打splatoon 3,個反應同用原廠docking好大分別,有冇人試過都係咁?
唔係唔出,無肉食佢地唔入姐
因為睇老任香港個官網都無得單買個docking

如果真係官方代理無入貨,咁應該有功能一樣既副廠dock代替到,但係dobe呢隻個反應真係爭好遠,唔知係咪我買到sad貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞