|Switch機主討論(173)| Direct發佈會0913 | SPLATOON 3 | 太鼓達人

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
之前有無set過「一直遊玩主機」?
或者個Nintendo Account有無同要用pass個部機連動?
我見到我依部係未登錄隨時遊玩主機
無set過 依部係我另一部機黎
我研究下先多謝巴打解答
當佢真,都唔會係pro,一定係下一代
大家係咪淨係用joycon玩呢隻game?
我最盡都係打樹

鬼既話Joy-Con未必得
我睇咗陣gameplay
快到睇唔切
玩返splatoon算
想問下D 尿袋
點樣分辨到佢夠唔夠力charge 部switch 機
唔洗供電上電視
可以一路叉電一路玩switch 掌機mode

eg 要幾多out put
定見到有type c to type c 就可以?
要支援快叉,最少18w
thx
用joycon玩但唔係體感嗰隻。上一代試過玩壞咗一邊joycon。
十月有券啦,想入返一部
想問吓依家出一手機係咪都係豐澤百老匯嗰啲最好
今日去睇過 佢一定要我買咗隻game先比我出白色

定係乾脆去黃店睇吓有冇現貨就算
另外我覺得lite概button容易啲連按。joycon禁落去一粒粒回彈力差啲。
https://youtu.be/_VE7e64fW6w
原來有隻咁既game
請問師兄知唔知邊度有得睇pass嘅歌list?
估唔到我都加入咗[無法使用信用卡]行列
但我唔係用黎買game,係我家庭plan既NSO今日到期
係香港用唔到香港信用卡係咩玩法
打唔到splatoon啦
想問下有無人知魔女1+2個合集日版同行版有咩分別
我見個個都訂日版
係咪有果d日版血腥d果d情況
果然設計簡單就係易改
Life is strange 有冇 physical 版?
隻迪士尼賽車幾時出嫁
我有張新卡都係咁
日 eshop 比唔到錢,但轉港 eshop 就比到
過幾日再試日 eshop 又突然比到

你過幾日再試下得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞