|Switch機主討論(173)| Direct發佈會0913 | SPLATOON 3 | 太鼓達人

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
真V casual難度咁上下囉
用咗大神直頭變作業game 浪費晒
要100%成就 or 打隱boss必需2周目
所以一周目淨係要知點樣入第三學期 其餘按自己喜好玩is ok
一周目白金
Switch冇獎盃
唔洗追求呢啲

建議第一次玩唔好睇攻略
劇透到你仆街
原來上到傳說都會跌番落40架
啲人點上999
當年玩過普通P5
之後一出就買P5R 就係為咗第三學期 無睇攻略打
點知爆機 先知miss 咗條件
咁就白白浪費咗60個鐘
on9芳澤又唔可以早d join一定要第3學期, 明明可以當dlc出但又要出新要人買多次玩多次
裝個大氣功 幾萬真言鳩掃 咁不如唔好玩
真係on9 呢樣 冇得睇佢係隔離做體操
原來係17年翻炒game
我都miss咗第三學期,好嬲最尾隔咗一年先重玩
dlc係咪要夾番隻game嘅版本,例如馬車係行版,dlc都要去港服買,唔可以去日服買日版dlc?
睇game,有D係無分區(e.g. MK8D,Botw),有D日港同區,歐美唔同(e.g. MHR),有D就日韓同區,同其他區唔夾(e.g.太鼓)
唔識分或者唔想慢慢google就去返同一區買
thanks
10月準備岀 bayonetta 3,但又見今個月有岀P5R同Nier,如果買一隻買咩好?
咁我等左新game先
有冇人P5R成日斷線
真係All 最多遲D玩
即係開價無人覆 最後換埋人再覆既4k係客串價?
一開始開左個高於市價俾佢 (~$15000)
但原配佢話值得更多(bloomberg佢開口話話6位數字), 原因係佢話bayo係4.5億$franchise (假數, 唔知邊度拎返來, 現實遠低於)

跟住白金就揾左另一個來代佢(配音界大家姐來添, 開價唔會低)
同開左個$4000 offer俾原配客串一個小角色

基本上就係特登佢講啲唔講啲 + 作故仔想人boycott bayo3
但其實真係諗唔到咁做對佢有咩好處
扮演受害者拎光環失敗
想扮受害者企係道德高地囉
結果Bayonetta 3反而賣到無貨
還價失敗
不過玩都係玩日配
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞