|Switch機主討論(173)| Direct發佈會0913 | SPLATOON 3 | 太鼓達人

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
去豐澤/Aeon/Uny買咪得

其實都2023,仲嘥時間理黃藍做乜
我2019已經冇理,每月照食兩三次元氣壽司

You can play in this list :
5 : PS5
4 : PS4
3 : PC
2 : Xbox Series
1 : Switch and Xbox One

PS又贏
Horizon 又輸
隻貓一般
想問隨時遊玩點樣解除

解完部機之後上埋eshop 個制灰左 話你個帳冇綁機
但係再開game都係會入internet confirm 然後再入shop會發現又有得再解
無限輪迴已經logout哂全device都唔得 救命
隨時遊玩一定要有一部機係,你解除完後第一部驗證/上eshop就會default做常用主機去隨時遊玩
有冇人玩過超音鼠
唔想再中世膠伏
但睇外媒評分好似ok
唔窒好順,但畫質好差
自己決定
最緊要係好唔好玩
你可以去youtube望下先
玩落我覺得玩法ok既有目標知道自己要做咩,啲音樂同音效zelda有啲似

不過都係果句無比較無傷害
如果GOW拎唔知班staff會唔會又出tweet踩
等佢e shop大劈價先買了
如果要畫質買返其他平台啦
Sonic frame rate 其實重要過畫面,但switch 得30fps, 如果想要高fps 又要追畫面建議steam ps5 箱X
真女神V買唔買好,見半價
但睇評價話畫面好差
最怕好似P5咁遲D出隻加強版
真女神V 以畫面黎講 + Switch 黎講
畫面超曬班 wor handheld version 睇落去清晰過 xenoblade 3
畫面差一定係講緊笑 (更正:如果指畫質)/又對比PS5個D

加強版呢D 就算出 都應該會幾唔同 (如果你參考翻SMT4)
應該唔會好似Royal咁出

就算出都 2-4年之後既事 建議早買早享受
講個秘密你聽
其實隻game唔單止用UE4整
重係full resolution 720p/1080p輸出 (UI 字體等等係full res / 3D model 可變)
已經係比統一720p輸出個d game靚好多
想問吓Oled主機$2098行貨算唔算抵?
恆生?白色唔抵,sp3 pkm 抵
見字快買,慢咗要等下輪or唔會有下輪
啱啱買咗pkm版
恭喜
我都想知邊度買平,PayPal只可以少額買,大啲都Block你一兩日
感覺唔係話有咩好特別既期待
但係都會買黎玩下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞