|Switch機主討論(173)| Direct發佈會0913 | SPLATOON 3 | 太鼓達人

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
日文名同關西嗰邊鯊魚個讀音差唔多
跟住又照跟將鯊鯊變莎莎掛
音譯風花咪幾好 雖然唔知有冇呢個名
https://twitter.com/wccftech/status/1572241564344406022

T239 chip, a customized version of the NVIDIA Orin Chip. Based on the Ampere architecture, it features a GPU sporting 2.048 CUDA Cores and a CPU sporting 12x ARM Cortex-A78AE cores. The next console from Nintendo is also rumored to support NVIDIA DLSS technology and ray tracing, as they are both referenced in the second generation Nintendo Switch graphics API.
if real =
手提mode > PS4
想問下而家仲買唔買到splatoon牌主機
定係要食炒價先買到
睇黎宣傳經費多左,又搵小薯茄又搵運動員
又嚟
今集太鼓抵唔抵玩?
咁插電視咪勁過ps5
Ps4啲1廠驚都係1080p 30fps咋
睇人計數應該有series s 一半
食current gen port應該唔難
究竟係咪真,忍咗好耐唔買墨魚機
Why not both
都唔知幾時先出啦
所以買晒咪岩
之前用開第一代...舊電開始虧...都忍唔住換左部oled玩splatoon3
追左下post
應該係差唔多成年前有人leak話下一部switch會用t239
而早幾日nvidia更新文件證實左真係有T239

無人知佢幾時出, 有需要咪買
搞手但求打個和
聽落幾可靠。還掂部大電仲用到就等多排
如果出到嚟成部steam dick咁就算9數啦
如果會sub會員我覺得抵
幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞