真巴絲一定噴香水 (25)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
你地有無被收import duties
咁之後佢有冇退貨或者賠錢
買過幾支都冇收過喎
你買邊幾支?

仲有枝hermes twilly
我覺得普通,比人吹大左
Encre noire
我覺得呢隻似去寺廟多啲
你係寄香港?
香港應該唔會收
寄香港架 我都好奇怪 唉
2支都濃味到仆街
未試過用
你試下send email 問佢?
用慳返嘅錢遲下買多支
用住膠水/AA膠嗰啲痴返佢先斷角好慘
琴日買左Malin + Goetz嘅Cannabis
佢個噴嘴好集中
知道大家都無之後我就send咗email問 等緊覆
有冇巴打用Bvlgari嘅香水有好介紹或comment?見Aqua Marine同Bvlgari Pour Homme都唔錯咁
咁快收到
垃圾skynet等左10日都仲係london
多謝晒你先啦ching我係想睇下唔同人feedback
target定幾支到時可以直接試晒 啱就買
咁啱呢排想揾支musky啲嘅
睇緊mfk 724
tom ford white suede
然後見到有唔少巴絲討論chanel1957又心思思

仲想入memo paris inle
有冇巴絲入咗呢支可以share下重茶味多定桂花味
得閒我就會去試晒佢哋的了
除咗724之外,你講依3枝我都有
1957同white suede好老實講,著上身再戴埋個死人口罩之後分別真係唔太大,1957會略帶少少甜味,而white suede就夾雜皮革嘅感覺。
1957喺擴香同留香兩方面都好過white suede,噴衫嘅話起碼keep多過white suede兩三個鐘,都仲清晰聞到musk嘅味。
價錢方面1957 75ml賣1715,而white suede就2k以上,就咁價錢、擴香同留香三樣加埋嚟睇,就真係1957最符合家陣成日鳩噏嘅性價比。

Inle就真係一枝女神香,好簡單一樣食物形容到佢,就係桂花糕

有需要要分裝就出聲,唔洗收你錢,最緊要揀到枝啱嘅禮物俾自己
724 我覺得唔差
但聯想唔到紐約
724就不了,個日去HC試完,一聞就諗起屋企個碌AUF
我都10日啦 仲係由in transit變on hold
Inle 茶味同桂花好平衡 50-50,之前海港城有event 派sample
你碌auf正好多啦
幾時放左佢入支70ml

我支724 35ml已經decant 左半支止蝕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞