真巴絲一定噴香水 (25)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
會唔會係啲staff未必日日同一間舖架
之前去銅鑼灣試左好耐
其中一個staff都好好態度同講解都ok咁
可能當時無乜人掛
官網訂Mfk 啲 sample set都係免運費咁癲嘅
搞手只係想打個和咁
早幾日喺 ifc 見過個紮髻男 staff
之前明明喺銅鑼灣做
所以態度好唔好可能原來唔關邊間舖事
可能係個staff會去唔同場
佢係so far le labo最nice個個staff
請問Byredo枝mojave ghost係咪真係last得唔耐
我係carousell買咗枝sample size諗住試真啲隻味先決定買唔買
返工前噴咗3 4下係手,lunch time已經唔係好聞到
去門市試嘅時候,個店員已經話佢偏淡,所以冇其他味咁long lasting
但我冇估到會咁唔long lasting,定其實我買到個枝係假野
有見過佢係k11
態度都幾好

最閪係有個中分啡毛嘅155-160港女
我問佢有冇木質味推介下
佢拎起2枝話幫我噴
噴完之後同我講話走得架啦
成個過程感覺係佢以為我想呃香水噴
咁撚癲
mj rain我第一個感覺係似某啲酒店廁所嘅香薰味
但其實都舒服 有陣輕輕嘅酸味 可能就係你講嘅天陰feel
自始之後我就好憎呢個牌子
我知牌子係冇錯
但我唔理
我自己經驗係5個鐘咁上下 之後就會淡到聞唔到
係last得唔耐但好鍾意隻味無計
超正
想住
噴試紙定噴身? 試紙嘅話點呃香水噴
噴身
想知+1
見到想試嘅discon都有,想知呢間伏唔伏
今日喺ifc買完gaiac 10
本身前幾日喺k11試咗poivre 23又未有機會試gaiac 10好想再睇睇
點知咁啱喺ifc翻咗貨 支gaiac 10第一次聞已經好鍾意
猶豫咗陣就揀咗gaiac 10
我下晝三點半左右噴咗三下到而家都仲聞到陣味
上網見到好多人話projection差又last得唔耐
但係喺我身上個performance幾好
陣味聞起上嚟好似啱啱沖完涼出嚟果陣體香味
雖然真係好貴但係我自己覺得洗得值嘅
其實留香時間同projection 只係相對客觀少少嘅方法去睇值唔值啫
但氣味係感覺,自己鍾意就買,其他野都係廢話
正如你唔會買一枝long lasting高projection 嘅臭香水一樣
所以最緊要係自己鍾意,覺得唔值只係唔夠鍾意啫
人地嘅評價只係參考,唔洗太上心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞