|Switch/3DS討論|Splatoon2前夜祭 7月15/16日 免費先行試射|(50)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

為何?因為沒GAME?

不如你講下為咩game買先呀

XBX,零,fe幻影異聞録之類
不過想玩的好似不過10隻...

我WII U玩過:
Splatoon
Bayonetta
Xenoblade Chronicles X
Pikmin 3
Mario Kart 8

不過上年覺得玩得過既
但係出了SWITCH真唔建議....
同D GAME有機會出番SWITCH版
原本我出WII U為Splatoon

想問好耐
其實splatoon 既吸引力係邊

新手老手都啱玩
同孖車一樣,技術要求唔洗太高

係你戰鬥力高可以去打人
戰鬥力低可以油地板
同埋可以醫強迫症(好似係)

重點係可以聊女/你一齊玩

唔好射我呀

唔得 我要射

嗚呀 射到你條仔成頭綠色
而家如果想買返wii u會不會好怪?
同埋是不是要另外買一個火牛?

睇下有無二手
不過強烈建議唔好買

為何?因為沒GAME?

我WII U玩過:
Splatoon
Bayonetta
Pikmin 3

不過上年覺得玩得過既

想問好耐

新手老手都啱玩

入門門檻低姐,無話唔洗技術喎

睇下有無二手
不過強烈建議唔好買

為何?因為沒GAME?

我WII U玩過:
Splatoon
Bayonetta
Pikmin 3

不過上年覺得玩得過既

ok,那我在看看先決定
感謝各位

我隻XBX仲未開黎玩,#FE玩左2章,零未敢玩所以冇買
買返wii u最大嘅問題係
switch一定會繼續port勁多wiiu嘅大作....
睇定啲先吧, 同一隻game出街玩又可以雙打

睇下有無二手
不過強烈建議唔好買

為何?因為沒GAME?

我WII U玩過:
Splatoon
Bayonetta
Pikmin 3

不過上年覺得玩得過既

ok,那我在看看先決定
感謝各位

xbx 玩左過百個鍾
近年得xbx 同 zelda 係沉迷到咁

睇下有無二手
不過強烈建議唔好買

為何?因為沒GAME?

我WII U玩過:
Splatoon
Bayonetta
Pikmin 3

不過上年覺得玩得過既

想問好耐

新手老手都啱玩

同arms一樣易學難精

睇下有無二手
不過強烈建議唔好買

為何?因為沒GAME?

我WII U玩過:
Splatoon
Bayonetta
Pikmin 3

不過上年覺得玩得過既

ok,那我在看看先決定
感謝各位

xbx 玩左過百個鍾

xbx淨係行地圖都已經好好玩

我WII U玩過:
Splatoon
Bayonetta
Pikmin 3

不過上年覺得玩得過既

ok,那我在看看先決定
感謝各位

xbx 玩左過百個鍾

插大電視坐機械人飛天, 爽yy
dont worry about the future its alright

我WII U玩過:
Splatoon
Bayonetta
Pikmin 3

不過上年覺得玩得過既

想問好耐

新手老手都啱玩

同arms一樣易學難精

arms可以精
街霸2手就黎趺穿100$
入唔入手好

我WII U玩過:
Splatoon
Bayonetta
Pikmin 3

不過上年覺得玩得過既

ok,那我在看看先決定
感謝各位

xbx 玩左過百個鍾

插大電視坐機械人飛天, 爽yy
dont worry about the future its alright

Over the rainbow
splatoon如果要打得好,
對技術要求要好高,
唔好浪費時間同保住條命亦好重要

RANK A同S,如果用與眾同樂心態打,
會死得好慘
如果我本身用用us account 買日版spatoon係咪都係跟日本fest 時間 日本server?

US ACCOUNT 買到日版?
不過我估跟日版

Sorry 講緊買實體日版

應該會係日本祭

語言真係唔重要?
見個個都話買日文

其實重要
一來仲佢啲對話幾好笑
二來啲能力係用日文寫(不過玩多幾鋪應該都記到)

我都係應該買美版
細個打機唔睇字,大左覺得睇得明開心d

如果日版係有多少漢字都可以估下,但佢而家介面勁多係假名,真係美版算了。
btw,係咪得smt 可以連機?cmhk / 3 果d唔得?
如果我本身用用us account 買日版spatoon係咪都係跟日本fest 時間 日本server?

US ACCOUNT 買到日版?
不過我估跟日版

Sorry 講緊買實體日版

應該會係日本祭

語言真係唔重要?
見個個都話買日文

其實重要
一來仲佢啲對話幾好笑
二來啲能力係用日文寫(不過玩多幾鋪應該都記到)

我都係應該買美版
細個打機唔睇字,大左覺得睇得明開心d

如果日版係有多少漢字都可以估下,但佢而家介面勁多係假名,真係美版算了。
btw,係咪得smt 可以連機?cmhk / 3 果d唔得?

好似得CSL唔得?
買返wii u最大嘅問題係
switch一定會繼續port勁多wiiu嘅大作....
睇定啲先吧, 同一隻game出街玩又可以雙打

我諗port潮好大可能已經完左
E3唔講大亂鬥多數無,而且櫻井感覺都係好有骨氣既人,未必會肯port
白金個twitter又講到明對port game無興趣
Yoshi同卡比公布左新作,無理由port舊野
Starfox 0狗也不屌
淨返mario maker係有可能port,但有隻Odyssey出,過左odyssey都無理由port依隻,出2仲好
splatoon2有l4d mode打電腦 手殘救星

啲人試玩完話好難喎

啲人試玩完話好難喎

輸咗屌隊友咪得
究竟日美可否互連
老任可以澄清下
究竟日美可否互連
老任可以澄清下

Fes無,平時有
好似係
有無人100cc/150cc未三星曬 今晚開新手場玩 已經最少三個新手,唔準老手入黎屠城

150cc只3星咗頭3關

大約9-11有性趣嗎

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞