|Switch/3DS討論|Splatoon2前夜祭 7月15/16日 免費先行試射|(50)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

如果想係喇叭出聲係咪要買個HDMI分離器?

隻MON無AUDIO OUT?

耳機插孔: 3.5mm Mini-Jack

喇叭有冇線控插3.5?
買條兩邊3.5公連moon

唔該晒各位
原來我插多條3.5mm係mon 再拮落喇叭input就搞掂

等緊年尾出pg27uq就買信仰之眼
[mg]http://i.imgur.com/D4vy7yC.jpg[/img]
如果想係喇叭出聲係咪要買個HDMI分離器?

隻MON無AUDIO OUT?

耳機插孔: 3.5mm Mini-Jack

喇叭有冇線控插3.5?
買條兩邊3.5公連moon

唔該晒各位
原來我插多條3.5mm係mon 再拮落喇叭input就搞掂

等緊年尾出pg27uq就買信仰之眼

依排d yen平左 買dl版 splatoon可能會更加好
依排d yen平左 買dl版 splatoon可能會更加好

想買老美 唔識睇日文
想問其實係咪未有得訂
行左兩間都話上面未放啲資料所以無得訂住
想問其實係咪未有得訂
行左兩間都話上面未放啲資料所以無得訂住

我指splatoon2果部機
Splatoon2會唔會唔夠貨
洗唔洗訂

日本會
香港實體版你有無限金錢就實有貨
洗唔洗訂

日本會

如果要訂去邊間訂好

上次孖車直銷網偷跑左一日409蚊,
正日拎就395
洗唔洗訂

日本會

如果要訂去邊間訂好

想訂日版定行版先

行版唔係等於日版咩

398 已訂
美版會唔會有偷跑
買數位版 唔洗換碟
洗唔洗訂

日本會

如果要訂去邊間訂好

想訂日版定行版先

行版唔係等於日版咩

398 已訂

邊度

通常比$100訂金先個啲信唔信得過

我比100$訂 單寫實398
C-FORCE CF002 兼容任天堂Switch HDMI Type-C轉接器

有沒巴打用過?
覺得如何?

https://world.taobao.com/item/554481038785.htm?fromSite=main&spm=a230r.1.14.47.ebb2eb2zTTpve&ns=1&abbucket=15#detail

咩國家賣 359
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞