|Switch/3DS討論|Splatoon2前夜祭 7月15/16日 免費先行試射|(50)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
NEWS 到見到 NBA playground 有UPDATE WOR,
但我仲未有得UPDATE 

news from Europe nintendo acc 快撚D la
http://www.nicovideo.jp/watch/sm31545245
屌你老母我睇緊乜撚野

痴撚線,後鏡密到眼花
我未養到呢個習慣,明知成日睇係好好多
NEWS 到見到 NBA playground 有UPDATE WOR,

news from Europe nintendo acc 快撚D la

更左

更新完load 快左, 但畫質冇改

更左

有online未
想問下數位版啲game點樣買
有冇巴打或巴絲知道(Switch)Splatoon 2 主題機預購係咩價位?

更左

有online未

yes

3DS v11.5.0-38

Further improvements to overall system stability and other minor adjustments have been made to enhance the user experience

買張貼紙就變左芒亨限定機

差咁遠都話似 ?

天迴撚有咁大隻

天迴撚有咁大隻

天迴撚有咁大隻

對翼大姐下話
點睇都係同天彗差唔多

差咁遠都話似 ?

model重用姐,又唔見電波塔
請問有無邊間買switch係比較平…我住元朗 唯一一間game鋪賣2850…
請問有無邊間買switch係比較平…我住元朗 唯一一間game鋪賣2850…

元朗依家多左間

元朗依家多左間

嘉城果間?會唔會又係同一個老闆黎

元朗依家多左間

兩間野唔同

元朗依家多左間

兩間野唔同

http://www.nintendo.com.hk/hardware/switch/store/但係官方list得一間,去第二間買會唔會有問題
部機個mon 有事
依家預約維修要等幾耐?

上個禮拜去整果陣,聽到要排兩個禮拜左右,唔知現在點

以下個人經驗,其他人可能唔適用
1. 好似只收現金,而且提款機最近都要落番港任樓下商場,帶定千零蚊現金上去比較唔洗煩
2. 應該唔會即場同你整,會直接換個新嘅比你,所以如果要換本體嘅話,啲save data會冇晒,你打電話過去果陣可以問下

要收錢架咩
我行貨機有保養

同埋想問下預約係俾個日子你咩時間上去都得定佢會俾埋指定鍾數你
因為返工要就時間

萬一佢當人為損壞保養唔包嘅保險啫
打電話預約果陣佢會比指定時間你,如果個時間唔就咪即刻同佢講想推後囉

感謝解答,已經約左時間
希望換完唔好又壞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞