|Switch/3DS討論|Splatoon2前夜祭 7月15/16日 免費先行試射|(50)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

玩晒三個ser

玩晒三個ser

我日版已經搵左fd組
歐版美版有冇人夾下
C-FORCE CF002 兼容任天堂Switch HDMI Type-C轉接器

有沒巴打用過?
覺得如何?

https://world.taobao.com/item/554481038785.htm?fromSite=main&spm=a230r.1.14.47.ebb2eb2zTTpve&ns=1&abbucket=15#detail

如果有埋lan頭 就可以諗下

同埋唔急等下先,好快有其他人山寨佢,到時一舊都唔洗

呢2個好正

PuyoTetris對面玩Puyo識連鎖我地依面係咪一定會死無得救
PuyoTetris對面玩Puyo識連鎖我地依面係咪一定會死無得救

https://youtu.be/Gyu5o7nqfu4?t=11m40s
谷鬼氣走左去學T Spin
好似唔難
好似唔難

到實戰應用果下難, SETUP果下好易錯

呢2個好正

我有馬龍 司基 咖哩
反而唔係好識用咖哩
反而司基招技能幾屈機下
係成日比人偷到波姐
https://www.youtube.com/watch?v=hXs0PoxJPeU
Super Mario Odyssey - Jump Up Super Star! (One-Up Girl) [Rock Version]
好似唔難

一向要學
三行t spin威力好撚大

呢2個好正

我有馬龍 司基 咖哩
反而唔係好識用咖哩
反而司基招技能幾屈機下
係成日比人偷到波姐

我都跖係好識玩,主力射3分就算
有無人100cc/150cc未三星曬 今晚開新手場玩 已經最少三個新手,唔準老手入黎屠城
有無人100cc/150cc未三星曬 今晚開新手場玩 已經最少三個新手,唔準老手入黎屠城

150cc只3星咗頭3關

大約9-11有性趣嗎

大約9-11有性趣嗎

今晚可以,我都係新手

大約9-11有性趣嗎

今晚可以,我都係新手

sw 0639 0767 5293
我地有人100cc都未三星曬

大約9-11有性趣嗎

今晚可以,我都係新手

今晚add你,我無玩100cc,3星完50cc聽朋友講150cc會包埋50同100,所以直接跳去150cc

大約9-11有性趣嗎

今晚可以,我都係新手

今晚add你,我無玩100cc,3星完50cc聽朋友講150cc會包埋50同100,所以直接跳去150cc

我都直跳150 但係fd子打100
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞