|Switch/3DS討論|Splatoon2前夜祭 7月15/16日 免費先行試射|(50)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
重開

其實對戰玩乜

有兵捉賊 鬥炸人 hold野廿秒
究竟日美可否互連
老任可以澄清下

Fes無,平時有
好似係

真唔真
第4

想問下遊戲卡壞左 有冇得保養
隻arms前幾日仲玩到 今日入極都load唔到
第4

我較左電腦做最勁 會勁過普通150CC
第4

我較左電腦做最勁 會勁過普通150CC

好有失敗感

想問下遊戲卡壞左 有冇得保養
隻arms前幾日仲玩到 今日入極都load唔到

插果下撳大力小小得唔得
我隻炸彈人有時都會出呢句 不過插多次就無事
碟/帶有問題正常你拎返單返舖換就得

真係插大力啲就得
Thx brother
見個巴打好想打嗰關
我想問點係eshop,買野
佢要zip code 試過入00852 00000之類都唔得
佢要zip code 試過入00852 00000之類都唔得

亞拉斯加
又鐘 屌咩
部機個mon 有事
依家預約維修要幾耐?
部機個mon 有事
依家預約維修要等幾耐?
Splatoon 常見問答

Q: Splatoon 2 有無分區?
A: 初代裡面,正常遊戲唔分不過Fes分區(呢次試玩就係Fes),Fes係初代遊戲裡面每個月1~2次,每次24小時嘅同伺服器玩家對抗活動,唔同伺服器會有唔同主題(有時仲會唔同日子搞),例如初代裡面,美版會有變形金剛博派vs狂派,日版會有明治蘑菇山vs竹筍鄉,詳細可以參考英文Splatoon wiki:https://splatoonwiki.org/wiki/Splatfest#List_of_Splatfests
今年三月底果次正常遊戲模式嘅試射會就係冇分區嘅

Q: 體感控制可唔可以閂咗佢?
A: 可以但係唔建議(高手一般都會開),想閂嘅話過完新手教學、去到主城之後㩒「X」→「設定(オプション/Options)」→「鏡頭設定(カメラオプション/Controls)」揀一個→「體感操作(ジャイロ操作/Motion Controls)」

帶返個頭盔先
如果俾咗日本ac會費 用呢個ac玩唔玩到美服online?

有無人知
紅隊反cup 成功

ANNOUNCED.

我最愛

越來越多 third party 嘢

(幾時出隻網球 game )
紅隊反cup 成功

今晚到呢度,要休息下先
紅隊反cup 成功

今晚到呢度,要休息下先

多謝咁多巴打陪我同d fd子

亞拉斯加

試過用97330唔使比稅

美國eshop填99501免稅
紅隊反cup 成功

今晚到呢度,要休息下先

多謝咁多巴打陪我同d fd子

第一次online玩都幾正,不過好累,可能我無玩開online game關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞