|Switch/3DS討論|Splatoon2前夜祭 7月15/16日 免費先行試射|(50)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

我都直跳150 但係fd子打100

叫埋佢打150喇,唔好浪費時間

唔係既 上網2000分以下都係打100cc
加好友
我唔明點解online好似每場都係100

我諗老任想大家練跑線同用道具

有跑開150玩100應該無問題
基本上長時間都會玩150
100個個時期好快過
所以直練150會好D

150都叫輕鬆
但200試過一場已經唔想玩
完全轉唔到彎

但目標要全拎3星既話壓力好大
每場都要第1,有時2,3場都keep滿分,但之後果場最後先比人連續閃電藍龜搞到收皮

其實全3星會唔會有咩hidden獎勵
神谷英樹@PG_kamiya
Indeed. RT @andrewhowe101 Forget the ports, people should have bought them the first time. We need sequels and new content

我屌 我要第2集呀 都冇wiiu
而家如果想買返wii u會不會好怪?
同埋是不是要另外買一個火牛?

買wiiu

呢2個好正

我有馬龍 司基 咖哩
反而唔係好識用咖哩
反而司基招技能幾屈機下
係成日比人偷到波姐

LBJ+Ray Allen 屈到爆

NBA要唔要開個新post討論下 見電腦啲crossover好鬼勁,點做到

可以呀 約下戰都好

https://lihkg.com/thread/315409/page/1開咗

今晚加巴打名得閑約戰 👍👍👍

係post留左名
如果我本身用用us account 買日版spatoon係咪都係跟日本fest 時間 日本server?

US ACCOUNT 買到日版?
不過我估跟日版

Sorry 講緊買實體日版

應該會係日本祭

語言真係唔重要?
見個個都話買日文

其實重要
一來仲佢啲對話幾好笑
二來啲能力係用日文寫(不過玩多幾鋪應該都記到)

我都係應該買美版
細個打機唔睇字,大左覺得睇得明開心d

佢D 字體,我成日覺得英文會夾好多

我應該買美版,英文知講咩
但用日acc玩,因為下年上網收費
主力用日acc玩,係fest同其他mode
唔知會唔會有影響

fest 好似話跟game 版本唔係跟acc
新人留名,入坑冇耐
有冇巴絲有買地心探險既地方好介紹

睇下有無二手
不過強烈建議唔好買

為何?因為沒GAME?

睇下有無二手
不過強烈建議唔好買

為何?因為沒GAME?

不如你講下為咩game買先呀

睇下有無二手
不過強烈建議唔好買

為何?因為沒GAME?

XBX,零,fe幻影異聞録之類
不過想玩的好似不過10隻...

睇下有無二手
不過強烈建議唔好買

為何?因為沒GAME?

SWITCH好似會出續集
有冇巴絲有買地心探險既地方好介紹

周圍都有啦

睇下有無二手
不過強烈建議唔好買

為何?因為沒GAME?

我WII U玩過:
Splatoon
Bayonetta
Xenoblade Chronicles X
Pikmin 3
Mario Kart 8

不過上年覺得玩得過既
但係出了SWITCH真唔建議....
同D GAME有機會出番SWITCH版
原本我出WII U為Splatoon

ok,那我在看看先決定
感謝各位
想問有冇人用過switch直播?
上網搵過要買個盒仔轉hdmi落電腦
有冇邊隻抵買?
同埋係咪要兩個moon先夠?
一個moon點樣邊打機邊用電腦直播

睇下有無二手
不過強烈建議唔好買

為何?因為沒GAME?

我WII U玩過:
Splatoon
Bayonetta
Pikmin 3

不過上年覺得玩得過既

想問好耐
其實splatoon 既吸引力係邊

睇下有無二手
不過強烈建議唔好買

為何?因為沒GAME?

我WII U玩過:
Splatoon
Bayonetta
Pikmin 3

不過上年覺得玩得過既

想問好耐

新手老手都啱玩
同孖車一樣,技術要求唔洗太高

睇下有無二手
不過強烈建議唔好買

為何?因為沒GAME?

我WII U玩過:
Splatoon
Bayonetta
Pikmin 3

不過上年覺得玩得過既

想問好耐

新手老手都啱玩

係你戰鬥力高可以去打人
戰鬥力低可以油地板
同埋可以醫強迫症(好似係)

為何?因為沒GAME?

我WII U玩過:
Splatoon
Bayonetta
Pikmin 3

不過上年覺得玩得過既

想問好耐

新手老手都啱玩

係你戰鬥力高可以去打人
戰鬥力低可以油地板

重點係可以聊女一齊玩

為何?因為沒GAME?

我WII U玩過:
Splatoon
Bayonetta
Pikmin 3

不過上年覺得玩得過既

想問好耐

新手老手都啱玩

係你戰鬥力高可以去打人
戰鬥力低可以油地板

重點係可以聊女一齊玩

switch 版係咪有得一機雙打

為何?因為沒GAME?

我WII U玩過:
Splatoon
Bayonetta
Pikmin 3

不過上年覺得玩得過既

想問好耐

新手老手都啱玩

係你戰鬥力高可以去打人
戰鬥力低可以油地板

重點係可以聊女一齊玩

switch 版係咪有得一機雙打

為何?因為沒GAME?

我WII U玩過:
Splatoon
Bayonetta
Pikmin 3

不過上年覺得玩得過既

想問好耐

新手老手都啱玩

係你戰鬥力高可以去打人
戰鬥力低可以油地板

重點係可以聊女/你一齊玩

唔好射我呀

為何?因為沒GAME?

我WII U玩過:
Splatoon
Bayonetta
Pikmin 3

不過上年覺得玩得過既

想問好耐

新手老手都啱玩

係你戰鬥力高可以去打人
戰鬥力低可以油地板

重點係可以聊女/你一齊玩

唔好射我呀

唔得 我要射
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞