|Switch/3DS討論|Splatoon2前夜祭 7月15/16日 免費先行試射|(50)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
真心一問 Splatoon2 eshop賣6500yen 黃金買唔係平啲咩

https://www.amazon.co.jp/dp/B0716XSM8Y

価格: ¥ 5,812

未買過amz dl 版 是咪都係買完sd個code俾你?
真心一問 Splatoon2 eshop賣6500yen 黃金買唔係平啲咩

https://www.amazon.co.jp/dp/B0716XSM8Y

知唔知依家有冇地方仲可以話落訂買splatoon
有冇人訂到pokeken
Nintendo個list嗰啲鋪
屯門嗰2間都話冇消息
Switch 個年費係唔係跟ac
咁如果同時玩日本同美國兩個ac會唔會要交double 錢
想問下點樣用us acc買日版?
想問下點樣用us acc買日版?

us只能買返us,jp只能買返jp
其實有冇人會想買switch 果隻fate?
好似見冇人講

你話呢

你話呢

應該分開計,你add friend,online對戰,全部都分開account

你話呢

應該分開計,你add friend,online對戰,全部都分開account

有咩需要2個ac?

你話呢

有咩需要2個ac?

唔知日ac可唔可以玩其他ser

PSN都要,你認為老任駛唔駛?

點樣買?
佢話唔送日本國外
但地址又改唔到日本地址

日版其實有咩問題
當年玩pad又咪日文
咪上網搵攻略

你講乜J野呀
pad大撚把漢字

攞啲垃圾app game嚟比

越來越垃圾
利申:1500日玩家

AGGER清

好似見冇人講

買咗PS4,免強叫合格斬草GAME(非FATE FANS)
SWITCH包哂DLC仲有件獨家開胸衫
我就無心再玩多次了,未玩過當然抵

但個日我寧願買SPLATOON2了
呢隻等值崩都未遲

冇ローラー btw2代わかば仲係到 好廚
想問下just dance 2手個unlimited pass 90日會點計?
跟上手玩計90日?得第1手有pass?
定重新計90日?

插落新機,重新計90 日
利申,我買完攪到要買部機比女友玩所以試過
想問下just dance 2手個unlimited pass 90日會點計?
定重新計90日?

正wo,即刻收隻2手翻黎
唔知同機轉地區acc又有冇分別
定重新計90日?

正wo,即刻收隻2手翻黎
唔知同機轉地區acc又有冇分別

轉區好似冇分別

冇ローラー btw2代わかば仲係到 好廚

大roller
好似見冇人講

買咗PS4,免強叫合格斬草GAME(非FATE FANS)
SWITCH包哂DLC仲有件獨家開胸衫
我就無心再玩多次了,未玩過當然抵

但個日我寧願買SPLATOON2了
呢隻等值崩都未遲

呢隻起碼200先買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞