|Switch/3DS討論|Splatoon2前夜祭 7月15/16日 免費先行試射|(50)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
美任Twitter

唔洗好耐, 我地就會知邊隊係最強隊伍啦

美任員工內部投票結果 雪糕隊以76%的比率大勝蛋糕隊(24%)
蛋糕隊睇路呀

Bill Trinen: "當佢地問我揀蛋糕定雪糕嗰陣, 我答佢地: 我要雙球雪糕"

雖然公主喺另一個城堡, 但係我地嘅 Doug Bowser話佢會代表雪糕隊出戰

出面個世界咁冷漠, 亦無阻Cynthia Gordon代表蛋糕隊嘅決心! "我為我地感到自豪!"

Reggie: 仲洗諗, 梗係雪糕啦! 你地識做嘅, 就快啲上eShop download 前夜祭demo啦!
美任Twitter

唔洗好耐, 我地就會知邊隊係最強隊伍啦

美任員工內部投票結果 雪糕隊以76%的比率大勝蛋糕隊(24%)
蛋糕隊睇路呀

Bill Trinen: "當佢地問我揀蛋糕定雪糕嗰陣, 我答佢地: 我要雙球雪糕"

雖然公主喺另一個城堡, 但係我地嘅 Doug Bowser話佢會代表雪糕隊出戰

出面個世界咁冷漠, 亦無阻Cynthia Gordon代表蛋糕隊嘅決心! "我為我地感到自豪!"

Reggie: 仲洗諗, 梗係雪糕啦! 你地識做嘅, 就快啲上eShop download 前夜祭demo啦!

越多人揀果邊就越多弱勢社群

精英集中哂係少數果邊

上集已經證明左呢點
阿妹又去抽switch
張籌269
抽籤出270
上youtube睇Splatoon D gameplay
發覺佢地自己友都唔開體感

睇人
有d會開
求救
之前部機無曬電熄左
跟住差電啦
跟住差得勁慢
而家去到80%停左無再郁過
80%電打後差左12個鐘都仲係80%

實體版雙面cover

拎上手個陣用體感真係成個弱智咁
係街點玩呀

Splatoon除左個極短嘅single player mode其他都係online play
點會喺街玩呢

拎上手個陣用體感真係成個弱智咁
係街點玩呀

體感開唔開完全係個人喜好
無話開定唔開邊個勁d
唔開體感打ranking一樣上到S

睇人
有d會開

如果要精準操作用體感係最好,
但我個人好憎體感,
如果打FPS/TPS,
KEYBOARD+MOUSE>愛,
GAMEPAD>憎,
體感>好憎
求救
之前部機無曬電熄左
跟住差電啦
跟住差得勁慢

睇人
有d會開

但我個人好憎體感,
如果打FPS/TPS,
GAMEPAD>憎,
體感>好憎

splatoon用體感一定好啲,但係個鏡頭成日都需要重置

睇人
有d會開

但我個人好憎體感,
如果打FPS/TPS,
GAMEPAD>憎,
體感>好憎

有D槍GAME手制有輔助還好
Splatoon要自己做咩
求救
之前部機無曬電熄左
跟住差電啦
跟住差得勁慢

bug 唔洗理

睇人
有d會開

但我個人好憎體感,
如果打FPS/TPS,
GAMEPAD>憎,
體感>好憎

有D槍GAME手制有輔助還好
Splatoon要自己做哂
http://live.nicovideo.jp/watch/lv301612223
日本一ソフトウェア設立25周年発表会

1點開始
http://live.nicovideo.jp/watch/lv301612223

1點開始

https://www.pscp.tv/nis_prinny/1gqxvOkXjzqKB
Periscope link
斬草fate 出左 395
洞窟物語係咪未有得雙人玩住?
要等官方更新? 定係已經出左我唔識更新
求救
之前部機無曬電熄左
跟住差電啦
跟住差得勁慢

你部機玩完啦hahahahaha

係咪應該要開返個月經post

已經講過好多次,將個電池百分比顯示重複關咗再開返,有機會解決問題(好似係)

利:未試過

1點開始

https://www.pscp.tv/nis_prinny/1gqxvOkXjzqKB
Periscope link

關任豬咩事
個半鐘
跟哈力條link整好左個pro con
可以用佢玩puyo tetris啦
(雖然都係用joycon方便啲)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞