|Switch/3DS討論|Splatoon2前夜祭 7月15/16日 免費先行試射|(50)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
如果我本身用用us account 買日版spatoon係咪都係跟日本fest 時間 日本server?

US ACCOUNT 買到日版?
不過我估跟日版

Sorry 講緊買實體日版

應該會係日本祭

語言真係唔重要?
見個個都話買日文

其實重要
一來仲佢啲對話幾好笑
二來啲能力係用日文寫(不過玩多幾鋪應該都記到)

我都係應該買美版
細個打機唔睇字,大左覺得睇得明開心d
如果我本身用用us account 買日版spatoon係咪都係跟日本fest 時間 日本server?

不過我估跟日版

應該會係日本祭

語言真係唔重要?
見個個都話買日文

其實重要
一來仲佢啲對話幾好笑

我都係應該買美版

想問下,splatoon 2行版同捆跟個隻game係日版定美版?

不過我估跟日版

應該會係日本祭

語言真係唔重要?
見個個都話買日文

其實重要
一來仲佢啲對話幾好笑

我都係應該買美版

想問下,splatoon 2行版同捆跟個隻game係日版定美版?

港=日

不過我估跟日版

應該會係日本祭

語言真係唔重要?
見個個都話買日文

其實重要
一來仲佢啲對話幾好笑

我都係應該買美版

語言係其次 重點係server
上面有人講呢隻係跟game唔係好似mk咁跟account
有無人down左eshop 新卡比
好唔好玩

無人理3ds
好唔好玩

無人理3ds

Robobot個mini game 獨立出來姐

呢2個好正

我有馬龍 司基 咖哩
反而唔係好識用咖哩
反而司基招技能幾屈機下
係成日比人偷到波姐

LBJ+Ray Allen 屈到爆
神谷英樹@PG_kamiya
Indeed. RT @andrewhowe101 Forget the ports, people should have bought them the first time. We need sequels and new content
Splatoon 常見問答

Q: Splatoon 2 有無分區?
A: 正常遊戲唔分不過Fes分區(呢次試玩就係Fes),Fes係初代遊戲裡面每個月1~2次,每次24小時嘅同伺服器玩家對抗活動,唔同伺服器會有唔同主題(有時仲會唔同日子搞),例如初代裡面,美版會有變形金剛博派vs狂派,日版會有明治蘑菇山vs竹筍鄉,詳細可以參考英文Splatoon wiki:https://splatoonwiki.org/wiki/Splatfest#List_of_Splatfests

Q: 體感控制可唔可以閂咗佢?
A: 可以但係唔建議(高手一般都會開),想閂嘅話過完新手教學、去到主城之後㩒「X」→「設定(オプション/Options)」→「鏡頭設定(カメラオプション/Controls)」揀一個→「體感操作(ジャイロ操作/Motion Controls)」

不過我估跟日版

應該會係日本祭

語言真係唔重要?
見個個都話買日文

其實重要
一來仲佢啲對話幾好笑

我都係應該買美版

佢D 字體,我成日覺得英文會夾好多
Indeed. RT @andrewhowe101 Forget the ports, people should have bought them the first time. We need sequels and new content

好唔好玩

無人理3ds

Robobot個mini game 獨立出來姐

無買robot planet

呢2個好正

我有馬龍 司基 咖哩
反而唔係好識用咖哩
反而司基招技能幾屈機下
係成日比人偷到波姐

NBA要唔要開個新post討論下 見電腦啲crossover好鬼勁,點做到
Splatoon 常見問答

Q: Splatoon 2 有無分區?
A: 正常遊戲唔分不過Fes分區(呢次試玩就係Fes),Fes係初代遊戲裡面每個月1~2次,每次24小時嘅同伺服器玩家對抗活動,唔同伺服器會有唔同主題(有時仲會唔同日子搞),例如初代裡面,美版會有變形金剛博派vs狂派,日版會有明治蘑菇山vs竹筍鄉,詳細可以參考英文Splatoon wiki:https://splatoonwiki.org/wiki/Splatfest#List_of_Splatfests

Q: 體感控制可唔可以閂咗佢?
A: 可以但係唔建議(高手一般都會開),想閂嘅話過完新手教學、去到主城之後㩒「X」→「設定(オプション/Options)」→「鏡頭設定(カメラオプション/Controls)」揀一個→「體感操作(ジャイロ操作/Motion Controls)」

呢2個好正

我有馬龍 司基 咖哩
反而唔係好識用咖哩
反而司基招技能幾屈機下
係成日比人偷到波姐

NBA要唔要開個新post討論下 見電腦啲crossover好鬼勁,點做到

可以呀 約下戰都好

呢2個好正

我有馬龍 司基 咖哩
反而唔係好識用咖哩
反而司基招技能幾屈機下
係成日比人偷到波姐

可以呀 約下戰都好

https://lihkg.com/thread/315409/page/1開咗

呢2個好正

我有馬龍 司基 咖哩
反而唔係好識用咖哩
反而司基招技能幾屈機下
係成日比人偷到波姐

可以呀 約下戰都好

https://lihkg.com/thread/315409/page/1開咗

今晚加巴打名得閑約戰 👍👍👍

態度正確
唔係隻隻GAME都PORT得過

態度正確

實買

態度正確

實買

鬼叫你地唔買Wii u
隻高達好唔掂咩?做乜得2星?

我都直跳150 但係fd子打100

叫埋佢打150喇,唔好浪費時間

唔係既 上網2000分以下都係打100cc
加好友
我唔明點解online好似每場都係100

我諗老任想大家練跑線同用道具

有跑開150玩100應該無問題
基本上長時間都會玩150
100個個時期好快過
所以直練150會好D

150都叫輕鬆
但200試過一場已經唔想玩
完全轉唔到彎

但目標要全拎3星既話壓力好大
每場都要第1,有時2,3場都keep滿分,但之後果場最後先比人連續閃電藍龜搞到收皮

不過我估跟日版

應該會係日本祭

語言真係唔重要?
見個個都話買日文

其實重要
一來仲佢啲對話幾好笑

我都係應該買美版

我應該買美版,英文知講咩
但用日acc玩,因為下年上網收費
主力用日acc玩,係fest同其他mode
唔知會唔會有影響

不過我估跟日版

應該會係日本祭

語言真係唔重要?
見個個都話買日文

其實重要
一來仲佢啲對話幾好笑

我都係應該買美版

我應該買美版,英文知講咩
但用日acc玩,因為下年上網收費
主力用日acc玩,係fest同其他mode
唔知會唔會有影響

佢個前夜祭app日版都可以用其他國ac 開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞