|Switch/3DS討論|Splatoon2前夜祭 7月15/16日 免費先行試射|(50)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

試射可用武器

點解我dl 左日版,之後dl 唔到美版?明明轉左做美國account

試射可用武器

點解我dl 左日版,之後dl 唔到美版?明明轉左做美國account

你肯定美國帳號,部機美國地區同語言,左美國ESHOP

又得翻…頭先click 個free dl 之後就無反應
老任個網又shortshort地
位乜撚
位乜撚

位乜撚

香港人好少會叫數位
位乜撚

香港人好少會叫數位

PS玩家咪叫開數位囉
位乜撚

香港人好少會叫數位

PS玩家咪叫開數位囉

Digital Version
想問下joy con 拎左出黎有無得熄?
唔想佢走電
因我有兩對
想問諗住買龍珠XV2 或已經玩過既玩家
你地會點揀結局
由得杜拉格斯改變過去拯救未來悟飯
定係覺得改變歷史都係唔啱要阻止佢
動畫個結局好慘,睇親佢同悟飯道別果幕都想喊 而家每次睇返斯路篇話未來會一直和平下去,都有種不安的感覺
想問下joy con 拎左出黎有無得熄?
唔想佢走電
因我有兩對

左/右面粒sync掣
aeon預訂MHXX $438🤔

Yes 但MH應該買數位

想數位嘅話 我冇信用卡 咁點買好

問朋友借 比左cash人先

冇信用卡咪落七仔出張 Tap & Go 囉
屌你, 剩係隻 Splatoon 2 係出面都成3,4 個 post 好撚亂

よるのないくに2 ~新月の花嫁~ Switch獨佔DLC
屌你, 剩係隻 Splatoon 2 係出面都成3,4 個 post 好撚亂

乜田一早開左
果條友又爭飯食
嚇一嚇以為有移植
想問諗住買龍珠XV2 或已經玩過既玩家
你地會點揀結局
由得杜拉格斯改變過去拯救未來悟飯
定係覺得改變歷史都係唔啱要阻止佢
動畫個結局好慘,睇親佢同悟飯道別果幕都想喊 而家每次睇返斯路篇話未來會一直和平下去,都有種不安的感覺

唔會買 冇dlc
aeon預訂MHXX $438🤔

Yes 但MH應該買數位

想數位嘅話 我冇信用卡 咁點買好

問朋友借 比左cash人先

冇信用卡咪落七仔出張 Tap & Go 囉

成日話冇卡
Tap&go 11歲開得啦
定係未夠11歲
美任

乜田一早開左
果條友又爭飯食

暑假係咁架啦
一個問題開一個po, 小學雞forum係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞