|Switch/3DS討論|Splatoon2前夜祭 7月15/16日 免費先行試射|(50)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
想買 splatoon pro 掣/ jc /amiibo 就好快手喇

可唔可以透露下邊度買splatoon色pro制

Amazon jp掛
想買 splatoon pro 掣/ jc /amiibo 就好快手喇

Amazon jp掛

Amazon jp掛

Amazon jp掛

等你本身任shop買嗰對算鳥
要捕住太煩
pro con 都係睇下有冇解決到個問題自買
冇既話買對JC 算
pro con 都係睇下有冇解決到個問題
冇既話買對JC 算
冇既話買對JC 算

個pro con 有咩問題?
冇既話買對JC 算

十字制會有誤控情況出現
可能禁下會認左係左
劇場版ポケットモンスター キミにきめた!

いよいよ今週末公開のポケモン映画で、新たに「20周年記念ビジュアル」が解禁!手掛けたのは、新海誠監督作品「言の葉の庭」のポスターアートなどで知られる四宮義俊氏。明日発売のスポーツ報知「ポケモン映画特別号」には、この超美麗アートが特大ポスターに! #ポケモン #キミにきめた

冇既話買對JC 算

十字制會有誤控情況出現
可能禁下會認左係左

設計問題,4格分開就好啦
不過自已試過吾係好大問題,
真喺按下唔會認喺左右,
按落去偏左偏右,先會認到左右.

俄羅斯方塊就大影響果D[sosad
左轉右,手指偏下,就易誤觸.

吾你老母
冇既話買對JC 算

十字制會有誤控情況出現
可能禁下會認左係左

不過自已試過吾係好大問題,
真喺按下唔會認喺左右,

吾你老母

吾你老母
冇既話買對JC 算

十字制會有誤控情況出現
可能禁下會認左係左

不過自已試過係好大問題,
真喺按下唔會認喺左右,

吾你老母

多謝抽插

rr9明明易打過mr3,點解都要打"吾"唔打"唔"
冇既話買對JC 算

十字制會有誤控情況出現
可能禁下會認左係左

真喺按下唔會認喺左右,

吾你老母

多謝抽插

死出去啦5P仔
冇既話買對JC 算

十字制會有誤控情況出現
可能禁下會認左係左

真喺按下唔會認喺左右,

吾你老母

多謝抽插

死出去啦5P仔

自膠
改番就算
https://youtu.be/Ms_zlAOM2_A
龍珠pv

正啊 我對上玩果隻已經係gba果隻
https://youtu.be/Ms_zlAOM2_A
龍珠pv

正啊 我對上玩果隻已經係gba果隻

PS PLUS快D送啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞