|Switch/3DS討論|Splatoon2前夜祭 7月15/16日 免費先行試射|(50)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
如果俾咗日本ac會費 用呢個ac玩唔玩到美服online?

有無人知

乜要比會費嘅咩

有無人知

收費既細節乜都未知,應該無人答到你掛
紅隊反cup 成功

今晚到呢度,要休息下先

多謝咁多巴打陪我同d fd子

第一次online玩都幾正,不過好累,可能我無玩開online game關係

辛苦曬

有無人知

收費既細節乜都未知,應該無人答到你掛

講咗幾錢啦
部機個mon 有事
依家預約維修要等幾耐?

上個禮拜去整果陣,聽到要排兩個禮拜左右,唔知現在點

以下個人經驗,其他人可能唔適用
1. 好似只收現金,而且提款機最近都要落番港任樓下商場,帶定千零蚊現金上去比較唔洗煩
2. 應該唔會即場同你整,會直接換個新嘅比你,所以如果要換本體嘅話,啲save data會冇晒,你打電話過去果陣可以問下
部機個mon 有事
依家預約維修要等幾耐?

1. 好似只收現金,而且提款機最近都要落番港任樓下商場,帶定千零蚊現金上去比較唔洗煩
2. 應該唔會即場同你整,會直接換個新嘅比你,所以如果要換本體嘅話,啲save data會冇晒,你打電話過去果陣可以問下

要收錢架咩
我行貨機有保養

ANNOUNCED.

我最愛

越來越多 third party 嘢

(幾時出隻網球 game )

https://www.youtube.com/watch?v=_JAa3NvP6f4
部機個mon 有事
依家預約維修要等幾耐?

要收錢架咩
我行貨機有保養

同埋想問下預約係俾個日子你咩時間上去都得定佢會俾埋指定鍾數你
因為返工要就時間
部機個mon 有事
依家預約維修要等幾耐?

要收錢架咩
我行貨機有保養

同埋想問下預約係俾個日子你咩時間上去都得定佢會俾埋指定鍾數你
因為返工要就時間

萬一佢當人為損壞保養唔包嘅保險啫
打電話預約果陣佢會比指定時間你,如果個時間唔就咪即刻同佢講想推後囉
WWE 2K18
10月同其他平台同步發售
岩田聰

出生: 1959 年 12 月 6 日
逝世: 2015 年 7 月 11 日

岩田聰

岩田聰

商願2017-82264]
商標:[画像] /
出願人:任天堂株式会社 /
出願日:2017年6月20日 /
区分:41(映画の上映・制作又は配給,演芸の上演,演劇の演出又は上演,音楽の演奏,ゲーム大会の企画・運営,オンラインによるゲームの提供,娯楽施設の提供,おもちゃの貸与…
岩田聰

岩田聰

如果switch上市時,岩田仲係度佢一定會好開心

好想睇佢同reggie玩arms

好想睇佢同reggie玩arms

x2
http://www.nicovideo.jp/watch/sm31545245
屌你老母我睇緊乜撚野
http://www.nicovideo.jp/watch/sm31545245
屌你老母我睇緊乜撚野

マリオカート8DXワールドカップ 予選2回戦 JPNvsLUX
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞