|Switch/3DS討論|Splatoon2前夜祭 7月15/16日 免費先行試射|(50)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
splat fest 係咪同第一集一樣
唔好玩 去廣場打下卡

我已經成屋都係籃球
想問下amazon jp 地址可以打咩?
買唔到Splatoon 2

日本地址

日本地址

鳩作?

日本地址

鳩作?

等睇 ban ac

日本地址

鳩作?

等睇 ban ac

日本地址

鳩作?

最好就有人住日本個邊借個地址俾你la
冇既咪去有做日本集運既網,
開個acc, 通常佢會俾個有效既日本地址同手機號碼俾你
咁你就可以用黎加落去日森個acc到

日本地址

鳩作?

最好就有人住日本個邊借個地址俾你la
冇既咪去有做日本集運既網,
開個acc, 通常佢會俾個有效既日本地址同手機號碼俾你
咁你就可以用黎加落去日森個acc到

thankssss
睇巴哈fate extella偷跑左

垃圾game 黎

垃圾game 黎

想斬下草 邊度有貨
想知2DS LL 大概幾錢
想入手

(仲用緊舊3ds 好慢 )
想入手

2DS唔係同舊機一樣咩
想入手

2DS唔係同舊機一樣咩

new 2DS LL同New 3DSLL一樣
想入手

1000銀
想入手

2DS唔係同舊機一樣咩

new 2DS LL同New 3DSLL一樣

唔好意思
https://twitter.com/pokemon_movie/status/885750629364146176
都内某所で開催されたロケット団の緊急会合。会合場所に現れたのは巨大なニャース気球!そして当日公開されたニャース気球のプロモーションビデオを独占入手! 
想問下有冇巴打部機待機模式放左一排之後開返就淨係得黑畫面 但係又可以教到大細聲 之後要強制撳實power制十幾秒等佢完全熄機再開返先至正常

之前我一路都唔會完全熄機由佢放待機模式都冇事
依家突然間咁樣關唔關更新左系統事呢?

即係撳大細聲掣會見到條 bar?
joy-con 有冇連到? 單撳/長撳 home 掣有冇反應?
應該都係一次性嘅 bug

撳大細聲掣會見到條 bar
joy-con 有連到 長撳 home 掣有反應
依加試過出現兩次呢個問題
想問下有冇巴打部機待機模式放左一排之後開返就淨係得黑畫面 但係又可以教到大細聲 之後要強制撳實power制十幾秒等佢完全熄機再開返先至正常

之前我一路都唔會完全熄機由佢放待機模式都冇事
依家突然間咁樣關唔關更新左系統事呢?

即係撳大細聲掣會見到條 bar?
joy-con 有冇連到? 單撳/長撳 home 掣有冇反應?
應該都係一次性嘅 bug

撳大細聲掣會見到條 bar
joy-con 有連到 長撳 home 掣有反應
依加試過出現兩次呢個問題

我都試過 係咪升級部機有bug
唔識講野

垃圾game 黎

想斬下草 邊度有貨

斬草等9月啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞