|Switch/3DS討論|Splatoon2前夜祭 7月15/16日 免費先行試射|(50)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
想問 splatoon2 嘅fes 黑肉係咪pop陣容

Rock 白
Pop 黑

支持黑肉的話,已後投右邊就得.

平時玩開rock 不過見到白肉好柒

鐘意黑多啲但係都照揀左rock

Rock 白
Pop 黑

fes習慣睇主題做選擇 鐘意邊個偶像係另一回事

Rock 白
Pop 黑

fes習慣睇主題做選擇 鐘意邊個偶像係另一回事

agree

Rock 白
Pop 黑

fes之前有冇得轉

好似揀左一次就冇得再轉

Rock 白
Pop 黑

fes之前有冇得轉

好似揀左一次就冇得再轉

[Switch]Splatoon2 [1] 15/7前夜祭開催決定
https://lihkg.com/thread/319577/page/1

揀左就冇得轉
Splatoon 你地玩美定日版?驚睇唔掂日文介紹。其實多唔多日文要睇?
Splatoon 你地玩美定日版?驚睇唔掂日文介紹。其實多唔多日文要睇?

我係驚會費唔可以跨區玩

我係驚會費唔可以跨區玩

咁清你會買日版?
一代玩唔夠兩星期雪左
諗緊2代買唔買

我係驚會費唔可以跨區玩

故事模式唔睇對話,
對戰,對戰,再對戰,
識入房已經無問題

啲gear 介紹呢

我係驚會費唔可以跨區玩

故事模式唔睇對話,
對戰,對戰,再對戰,
識入房已經無問題

啲gear 介紹呢

唔會因為你識睇介紹而識用把武器
http://www.nintendo.com.hk/switch/zelda_botw/index.html
過兩日望返呢版,啲片呀音樂呀啲Source全部過晒去日任

是咪港任有人mon po,之前有人講個大mb數片可以整死港任ser,即刻有人改link

幾時整港ser同中文game,等緊買第二隻zelda

我係驚會費唔可以跨區玩

故事模式唔睇對話,
對戰,對戰,再對戰,
識入房已經無問題

啲gear 介紹呢

有得試完先買 而且啲錢好易搵 勁咩
任天派是咪mon緊post 快啲上嚟爆料

我係驚會費唔可以跨區玩

故事模式唔睇對話,
對戰,對戰,再對戰,
識入房已經無問題

啲gear 介紹呢

有得試完先買 而且啲錢好易搵 驚咩

冇內置喇叭=/=冇3.5插
我個moon冇內置喇叭但有3.5插

我兩樣都冇

hdmi mon 冇內置喇嘛同3.5mm 插
定你個個唔係hdmi mon 黎

hdmi係個插頭姐,平價mon無喇叭無3.5唔出奇

個moon幾多年前

有6、7年啦

插switch個3.5啦

我都係坐係電腦moon前插iphobe耳機落switch到玩姐

屋企個cheap 雞 20吋mon 得dvi 同vga in ,之後買左個hdmi to vga 轉插,有3.5mm output 比我駁去喇叭度。

個moon幾多年前

有6、7年啦

我都係坐係電腦moon前插iphobe耳機落switch到玩姐

屋企個cheap 雞 20吋mon 得dvi 同vga in ,之後買左個hdmi to vga 轉插,有3.5mm output 比我駁去喇叭度。

好心你換mon

我係驚會費唔可以跨區玩

故事模式唔睇對話,
對戰,對戰,再對戰,
識入房已經無問題

啲gear 介紹呢

最重要既幾槍死
射幾多格
範圍幾散

介紹係唔會有講

條bar chart你都唔會分到實際數值

我係驚會費唔可以跨區玩

故事模式唔睇對話,
對戰,對戰,再對戰,
識入房已經無問題

啲gear 介紹呢

最重要既幾槍死
射幾多格
範圍幾散

介紹係唔會有講

條bar chart你都唔會分到實際數值

仲有耗油量

個moon幾多年前

有6、7年啦

好心你換mon

諗住買多個玩dual mon,呢件老野用黎駁ps3 同 switch

個moon幾多年前

有6、7年啦

好心你換mon

諗住買多個玩dual mon,呢件老野用黎駁ps3 同 switch

買啦買啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞