|Switch/3DS討論|Splatoon2前夜祭 7月15/16日 免費先行試射|(50)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
魔界戰記完全唔見有人講有無人玩緊?

有呀, 慢慢玩緊..個系統 好似好多野玩, 但又好似有D複雜。。
background music 幾好聽

有呀, 慢慢玩緊..個系統 好似好多野玩, 但又好似有D複雜。。
background music 幾好聽

你係買咩版本呀,我見數位版仲貴過實體好多

依隻要玩係ps4玩咗啦
之前free過又有中文版

隔離睇住來打
你移植一隻就Plus Free一隻

依隻要玩係ps4玩咗啦
之前free過又有中文版

隔離睇住來打
你移植一隻就Plus Free一隻

快d移call of duty果d
睇下sony free唔free
Switch會唔會出cooking mama
希望Switch 出返超執刀 COOKING MAMA
回憶錢最易賺
回憶錢最易賺

應援團最好玩

我等緊隻overcooked
回憶錢最易賺

應援團最好玩

玩 voez 頂住先
回憶錢最易賺

應援團最好玩

諗起超執同mama可以用兩個joycon 黎玩就爽爆
左手刀 右手夾
回憶錢最易賺

應援團最好玩

左手刀 右手夾

用joycon扮做微創手術
回憶錢最易賺

應援團最好玩

左手刀 右手夾

用joycon扮做微創手術

用jc畫五角星
一陣我開個SPLATOON POST

終於唔使比人話吉ac

終於唔使比人話吉ac

咩吉AC

終於唔使比人話吉ac

咩吉AC

屌未訓醒以為係安心院
日本版主機專用軟體『Ever Oasis 精霊とタネビトの蜃気楼』及『Hey! ピクミン』正式發售!
繁體中文版Nintendo 3DS專用下載軟體『Ever Oasis™ (英文版)』正式版及體驗版公開下載中!

繁體中文版Nintendo 3DS專用下載軟體『Ever Oasis™ (英文版)』正式版及體驗版公開下載中!

港任玩得日版機用中文game唔差在玩埋日版機用英文game啦
[Switch]Splatoon2 [1] 15/7前夜祭開催決定
https://lihkg.com/thread/319577

太多野未正式出, 唔敢亂加上去
遲下再執執
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞