發覺好撚多30幾歲女人離婚

699 回覆
4549 Like 339 Dislike
知道自己既定位,唔好有太多幻想,懂得感恩
實實際際咁會令你奶少好多野
你要個8分男都得,tum得你開心屌下你咪算
對方仲有大把選擇,或者唔駛選擇
尋日搭車先遇到對夫婦帶住個3歲左右細路女,個老婆全程係對個老公呼呼喝喝…
一開頭個男嘅話關愛坐有位可以一齊坐,個女就勁撚大反應話唔坐關愛坐,話覺得唔應該坐關愛坐,講左幾句唔記得乜,總之就係好重語氣。
到有人落車,個男嘅想坐返埋去同兩母女一齊坐,又俾個女嘅鬧…真係極撚痴線。
個男嘅全程敢怒不敢言,真係好撚悲哀。
講埋啲廢話,好既野比較壞既野。
我相信呢類高質素男士會吸引到優質既女人。

成日FF 老婆好食懶飛跟住老公樣樣標青一齊

真係睇少啲台劇,霸道總裁愛上蠢閪女啦

呢啲極品女知自己難頂會搵啲淋善男,最後揀無可揀咪搵個鍵盤大聲返到屋企縮頭烏龜既毒撚
我已成功搵人埋單,再朝著萬能進發~
有啲人要經歷過先明架由佢啦
搬左出去住, 聽人講番
我老母60歲人重想搵真愛
飯係外賣
洗衫果個好似係部洗衣機
我講果個case都係身邊人全部叫佢唔好結
識左好多年既姊妹都話唔會出席婚禮唔會祝福佢
見埋婚姻輔導都話佢地唔適合結婚
最終都係照結

一兩年內就離

唔經歷過唔「試」過呢啲人唔會死心
連車都冇,一家大細要依賴交通工具出入真係好撚可悲

人地中產有車出入可以玩到窮人玩唔到既野,末享受天倫之樂上山下海乜都得
現實中霸道總裁都係娶返門當戶對

邊有會愛上蠢閪女
講得勁好10/10
啲姊妹點發現
有時有啲借完錢俾條仔都唔敢同身邊人講
係,其實現代社會不倫男定女都唔應該結婚生仔

結婚根本就係反智既產物,已經跟唔上社會既發展
咪就係當初揀果陣離地 所以老公仆街都合情合理
魔巴你畀你啲親戚笑姐,我冇

一係就成功考入aco 等你啲親戚唔敢笑你囉
其實做戲個啲霸道總裁揀個啲女都好撚勤力

好識做家務

做戲都寫唔出 一個冇優點既人 俾人無條件溺愛
結婚唔係退休 講得十分好
有嘅
好靚女好索,女明星果種
咁呢啲真係痴線
追唔追得番
冇架喇當倒左落海
我同我老婆(40歲)結左婚10年,啱啱離婚,有兩個仔(4歲同6歲),離婚原因,話我同佢結婚耐無溝通,而佢搭上左個同事(50歲多少少,結左婚有兩個讀緊中學既仔)),佢話個男人對佢好似個公主咁,照顧得佢無微不至,個男人又話同自己老婆離婚,樓呀錢全部俾晒個前妻而去同我老婆一齊,我唔敢話自己好好,但係我起碼全屋大大小小既家務都係我一個做晒,基本上起居飲食都係我負責,放假得閒全部時間都係同個仔玩,而家離婚佢要晒兩個仔既撫養權,而家唔可以再日日同個仔玩,最好笑係佢話唔想影響小朋友,明明一系列嘅事都因佢而起。我好掛住兩個仔,見到佢哋會喊,但係佢又會鬧我叫我唔好係小朋友面前喊,會影響到佢哋,但係我真係忍唔到,佢又唔會諗下調轉佢係我會點。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞