發覺好撚多30幾歲女人離婚

699 回覆
4549 Like 339 Dislike
得罪講句 連登啲仔已經好專一
成班狗公
我都覺 通常生完會走樣嘅都係全職主婦 有返工果班生完都keep得好好 波pat仲大左 幾好J
因為大部仲份人都中意笑人嫁唔出所以年齡到咗有件就手就結婚
哄佢老尾~ 咁大個大人仲要哄 又話男人大細佬 自己咪一鳩樣
我都唔明點解D人會對愛情有寄望
好彩就話識到情投意合既人 問題係大海搵到符合心意既人 係好難
識好多離婚死攬啲仔女想收贍養費
但其實雞手鴨腳靠工人唔識湊
係連登女人出軌係臭雞
男人出軌都係因為女人臭雞
中肯到班兒登仔當睇唔到
同埋見有啲家庭就算個女人想請工人
男人都會多多聲氣
話家務自己(女人)都做到啦 使鬼俾錢搵人做
然後兩公婆繼續因為家務而嘈
又一竹杆打一船人
連登核心價值 女人係原罪
同一件事男人做就值得表揚 女人做就係咁踩
遲早連呼吸都俾連登仔鬧
又成日灌輸埋啲垃圾思想
扮乜Q理性
正如所謂支那人都有好人
同我承認呢個種族要收皮對地球有益
唔通又一轆鳩打一船人
咁我係lor
男人出軌就係唔岩,但女方都有責任
平時有冇尖酸刻薄,好多怨言,好多負面能量
男人返到屋企冇家既感覺,冇溫暖
自然就要出去搵
當男人出軌,只會覺得失敗既婚姻係歸咎於男人出軌
自己從來唔反省,從來唔會係失敗既婚姻吸取教訓
冇辦法成為更好既人,當下一段感情你又係咁
我可以好肯定話你知,你唔會有好結果
現實係更多人妻俾連登仔溝
有咩問題?
韓劇教壞好多女

韓劇幫你追到好多女
呃9 你炸,傻仔以為自己好醒?
香港地大撚把離婚帶住細路都有港男肯埋單喇

00年既台劇好似係始祖

咩薰衣草,流星花園,惡作劇之吻

對應返30幾歲既港女
Wa 巴打寫得好撚真實,現實經歷?
樓主知唔知啲女人對佢老公呼呼學學 係咪對你係咁咋係交配app 樓主應該都係死狗公 人哋離婚洗撚你開解 擺明最後溝唔到人 啲女態度唔好 所以開post最後得出呢個結論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞