發覺好撚多30幾歲女人離婚

699 回覆
4549 Like 339 Dislike
同呢D女人離左婚嘅男人,肯定唔會再婚。
仆街磁石
咩係普信女?未聽過
離婚女等於大學水泡科
生過仔仲衰 即係asso

有事業 高180 瘦 等於DSE幾粒5**
點會揀依啲
後者冇問題
前者會俾人用華人道德倫理勒索
大陸狗死返去微博
GOOGLE 左

普信女的意思是普通但卻盲目自信的女生。在綜藝《吐槽大會》中,楊笠用普信男一詞形容了那些相貌能力非常普通,但又過度迷之自信的男性,後來又衍生出普信女的說法,意...

香港 :
我意思就係話洗撚30以下生
35以下風險都算低
冇話40好喎
咁解決辦法呢,用咩詞代替
乜都放入口就係「有一批男人」,從來都唔睇自己best before就係「香港女人」。

又,唔睇自己best before又唔進修又屌男人點唔好點廢心頭高既叫不自量力唔係叫賤喎,如果一個女人唔睇對方條件乜都塞入口先叫賤姐。

跟本男女兩性都係有班友自己本身低汁又要求高屌另一邊不自量力,同時都有兩邊班友賤到咩都則入口,你自己本身高汁大把選擇點會去理另一邊果班不自量力既港男港女

「動物畜生係會睇對方有冇錢有冇前途」,因為人類唔係動物畜生,扑野或者搵另一半可以唔係淨係為傳宗接代。
咁你搵條女20歲幫你生啦 咁科學
你係為自己而活
定係為所謂既就戚朋友
其實而家3X歲都俾人話廢老, 遲吓真係輪到自己了
係人都知道香港服務業既服務水準同價值觀一向差劣
唔知邊度傳出黎話一個月搵十萬蚊最好
大把人都搵兩萬蚊一個月
之前CCTVB套多功能老婆, 講失婚人瑞比靚仔又有錢既周柏豪追, 班C9 尤其離左婚果班睇到出晒水
咁你搵條女45歲幫你生啦 咁唔科學
個個睇完都學果d 動作
又要d 女嗌到拆哂天
屌到佢喊

最緊要真係要屌足個幾鐘

拍拖同居就算
好聽咪叫為自己而活

難聽咪叫井底之蛙
佢地永遠唔會明呢樣野
成日都話
其實係得女人先知點樣tum女人

好識tum女人嗰d男人
基本上都係fuckboy/經驗十足

正常/普通男人
就算唔係唔識tum
都會覺得搞嗰堆野好煩好無謂
可能拍拖/同居都唔敢, 一個人生活call g, 搵sp算。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞