發覺好撚多30幾歲女人離婚

699 回覆
4549 Like 339 Dislike
廿到尾果d多數都係埋門一腳撻Q
而且好多唔同理由
張圖個結局其實幾好
個男人單身返
開心
人品嘅問題
就算女人肯做野湊仔
捱到殘都係會俾人嫌棄
要出軌總係有好多藉口
我提出以上都係想大家唔好睇女人就係睇樣,男人就睇錢。想大家多角度了解下自己想要乜,樣樣有得就有失。
不嬲都覺得結婚生仔係最搵笨
上面仲有啲賤種講埋乜撚「剩女日日都講自己身邊啲frd嫁左有幾慘
自己無人無物日日幻想人地嫁得唔好 覺得自己一個人都活得好好」

男人知結婚on9而唔結就無野,女人知結婚搵笨唔結就係剩女
男人講兄弟結婚幾撚慘就港女正閪冧,女人講啲frd 結婚幾撚慘就剩女無人無物日日幻想人地嫁得唔好

呵呵
唔係話香港女仔乜野
2000年頭比人玩爛要男女合併爭排位,男仔遲發育輸係起跑線

到大學有部分科女仔一定唔會揀(工程etc),得男仔揀,揀完又話人毒撚

出黎做野,女仔體力勞動唔做得,男仔做又話人污糟邋遢

出得黎男仔要gentlemen,女仔小氣就要人忍

爭就爭晒,做就半桶水,又要男人揾到$$上進
屌自己拎晒d優勢又唔撚出聲,係到同d三姑六婆比較都唔知做乜撚,唔知足屌條佬又要人啞忍,離婚重要比人分身家所以結論咪撚結,就唔洗分
返工又做曬家務幾肯定唔係
歐美通常分工嫁咋

有d港男日日呻自己條女性格差,人又蠢又懶,問佢點解唔搵個條件好d又話驚食唔住條女
衰d講句有主見又醒目少少嘅女都睇唔上呢d仔啦

反之亦然
去ig post
覆啲女 同情佢
咪又係為屌西

你估真係信啲囡係慘 係可憐?
咁男人gentlemen 聽你心事 情緒支援,擔擔抬抬又係老奉?大家互補姐
再加韓劇
寵物我養 但你放狗執屎

唔洗玩app都知啦
當然可以,只係set得條件自己又冇貨賣咪等奇蹟出現,呢樣野男女都係要面對,但個分別係男人天生就係餓就咩都放入口,再加上班男人屎都搶鬥賤去做人隻兵
而家咁多娛樂
社會咁開明
唔係得結婚生仔買樓一條路
可能好多人行緊依條舊路既
咪同BLM一樣囉,黑人永遠都係對
上一代唔催都算生性
幾多日催夜催
好似要響應國家多生政策咁
咁女人咪比狗屌?
定差到狗都唔屌
望住啲30幾歲棄婦已經想笑
睇埋啲擇偶條件高到咁想喊埋出嚟 係笑到喊
大佬呀 當年你十八廿二最青春果陣都無咁嘅條件啦
其實性格決定一切,三十幾歲嘅女人仲咁自我中心去擇偶,佢能夠得到嘅咪最多一啲唔會負責任齋搵個閪屌嘅男人囉,比你同佢結埋婚咁又點,十年到你四十幾歲咪on99又離婚囉

三十幾歲嘅女人,應該有自己事業,清楚知道自己未來廿年三十年想做乜,對身邊嘅人包括家人都應該懂得珍惜同照顧,有老公嘅大家互相欣賞鼓勵,簡單講,成熟。咁使乜去app溝仔丫,自不然有好男人埋身啦講真。
食過龍肉便會仲想食粗茶淡飯
女人試過好嘅男人最多只會望更上或者相近,一定唔會屈就毒撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞