發覺好撚多30幾歲女人離婚

699 回覆
4549 Like 339 Dislike
仲有狗公
岩呀,為结而結最on9
搞大埸龍鳳最後又咪離
唔為生仔其實唔洗要結婚
唔好FF太多啦
之前係hmd見到個fd前妻就係咁寫
嗰時背住個fd出去俾厹屌到大肚落仔
斷正離婚仲想搵專一傻仔埋單
卅幾冇樣冇身材冇錢棄婦唔識照鏡咁
Marriage experience
其實兩個人一齊、到結埋婚生埋仔

咁多年嘅陪伴都要走到離婚係好可惜

曾經身邊有朋友離婚,佢老公夾埋家人即刻反轉豬肚同佢講點分身家

果種無情真係難以形容

珍惜身邊人啦

不過老老實實 30歲以上無拖拍嘅女人特別難相處
唔係玩嘢,但我真係未撚聽過呢個term
港女一向on9 架啦 有咩出奇

鏡粉被洗腦 日日對年輕偶像性幻想

愚樂文化就係無文化
生完隻小畜牲又唔識教
唔知邊度傳出黎話30歲前要生仔最好
大把女明星都40歲先開始生
名?
有都係呀閪屌啦;班傻閪重以為人地真係鍾意佢;上次東張閪望就有一大堆
其實喺街市見到啲師奶真係覺得好唔順眼!講嘢又大大聲相粗粗魯魯!真係唔明啲女人點解一結完婚之後就會立即將自己搞成咁。講乜嘢照顧細佬有壓力,屌!其實自己懶咋嘛!
如果唔係懶?使乜嘢靠老公養?
搵錢嗰個又唔係自己,同個社會脫哂節,個樣又唔撚掂,又肥到隻豬咁!個老公返到屋企睇到之前張結婚相,真心想立即出去搵嗰個!跟住搵錢返嚟,重要受老婆氣!班戇鳩女人就係Babycondom圍爐取暖,一鳩日就覺得自己啱晒,老公唔體諒自己!屌你老味,屋企有幾撚多嘢做啊?自己咪喺度戇鳩鳩,仔女出咗去返學嗰陣,自己喺度煲劇!跟住老公放工嘅時候,唔撚攰㗎?跟住就指個老公幫你做晒所有嘢!
所以,我自己呢就一定唔會俾老婆唔做嘢!
而家睇住隔籬位嗰個同事先慘,年紀大我10幾年,日日帶返嚟個飯盒真係垃圾過乜!我都好撚同情佢,日日返到屋企就係受老婆氣,個老婆又唔撚點煮飯,有教到兩個女唔撚妥個老竇。
所以話,呢個社會講供求,對撚住嗰啲戇鳩女人,真係有得佢哋戇鳩,最多如果見到有啲都仲keep到嘅,就最多SP。點都唔可以埋單!
2字頭搶贏
連登女權出嚟圍剿樓主未
呢樣冇講錯,又要氹女叻又要專一,即係要個個學霸,唔L使溫書名以考第一
睇迪士尼公主片睇太多
支那仔噏乜鳩
咁樣唔通你老母唔係咩
啲女人係覺得自己大晒
突然諗起鏡粉呢個詞
真係冇人理所當然咁受氣
日撚日都屌果樣屌呢樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞