買電視機 / 換電視機 集中討論區 (104)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
多靜態野 開暗d就得
我打算中場轉下台
你A95K驚乜鬼
鄉下仔邊識咁多
希望你享受睇A95K啦,迪路BB就惟有再等下
佢話4部顏色一樣 但佢拍出黎A1啲有啲唔同喎
Step巴~ 想問問呢, 我用部LG 21年既Nano76開Disney+同Prime video 都成日keep唔到4k 畫面, Netflix 同apple tv 都會有但少d, 個router只擺喺電視隔離,試過晒無線有線同另一部router都係咁, 廳部sony就完全冇類似問題, 我想問係咪setting有得較? 謝謝🙏🏻
5GHZ WIFI??
寬頻幾快?
setting冇野可以較
係, 我部sony用再擺遠d既 router出2.4都冇事~ 寛頻係pccw 1000mb, router Ac1900/ Ax1200. 咁樣係咪正常? 即 LG WEBOS入面開呢d app就會窒?
我都未聽過睇串流會降解像度

電視試下更新系統再重設
就算同款,Panel顏色部部都有分別,就算用Filmmaker mode都唔一定完全一樣,所以先有專業人士cal機cal顏色
我用緊液晶體電視都未葡萄啦,知足常樂

屌極都唔化
收左貨未?
長知識了
巴打問盛澤果陣記得響我朵或者話係連登巴打,盡量平
水貨samsung 請教 盛X 係咪冇賣55 (qn85b 成個系列)
另外你都未必肯用電影模式或者Filmmaker模式睇片啦,雖然我好建議

不過好多巴打都唔接受暖色溫
大陸Samsung水貨2022年款已經鎖左系統,轉唔到香港版本了

佢有外國水貨賣,QN85B可能價錢唔靚佢先唔比價錢我

另外外國水貨要等幾個星期,唔似以前大陸水貨咁快可以運到黎HK

詳細你自己whatsapp問佢地
盛...澤 whatsapp 6592...2428
巴打雙Router?行Mesh?
thx ching,我怕問完如果冇買,希望佢地唔會嬲,好似打擾左人地咁
影音野唔知足,有排你課金
收到
10000%唔會嬲,有問有答先交流到

你去豐澤問完唔買野會屌你咩
同意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞