買電視機 / 換電視機 集中討論區 (104)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
問一個白痴問題
電視頂係咪最好唔好放任何野
電視頂可以放到咩野上去??
口罩盒
屌cls
咁薄仲想放乜上去?
OK
我部電視係掛牆
9000f夠厚放到野喺電話頂
咁薄仲想放乜上去?
我部電視係掛牆
9000f夠厚放到野喺電視頂
之前有人會鍾意掛Philips Hue LED光條(根據電視內容變色嘅燈),教點整嘅嗰啲片都會見到有好多人擺埋WiFi router喺上面(收曬啲綫喺腳架咁),我自己就光條OK、Router唔OK
完全違犯我既家居佈置理念
我同你已沒有野可以再講
唔係我放
好耐無上水
請問 sony 55x85j更新有咩更新
會唔會有伏
https://www.sony.com.hk/zh/electronics/support/lcd-tvs-android-x85j_x86j_x89j-series/kd-55x85j/software/00275826

開啟 VRR 模式時,允許啟用最高明亮度 (僅適用於 XR 系列電視)
開啟 VRR 模式時,允許啟用分區背光 (僅適用於 XR Z9J、XR X95J、XR X90J 系列電視)
解決 AirPlay/AppleTV/DLNA/HD+ 故障問題
解決 Wi-Fi 持續關閉的問題
解決螢幕僅在右側顯示部分畫面的問題
解決特定 YouTube 內容播放時產生綠色畫面的問題
新增 XR 系列電視可變更新率 (VRR) 功能的支援
新增內建麥克風靈敏度設定 (僅適用於 XR 系列電視)
針對 OLED 機型新增永遠顯示時鐘的支援
針對 AirPlay 影片新增 4K 鏡射及 Dolby Atmos 的支援
智慧型手機可透過說明選單上顯示的 QR 碼存取產品支援頁面
改良音訊輸出切換
新增強化 PlayStation®5 性能的功能
新增 X85J/X86J 系列電視可變更新率 (VRR) 功能的支援
XR 系列可使用 360 Spatial Sound Personalizer (3D 音效功能)
隱私政策更新:為了要反映我們於 2021 年 4 月 1 日的內部組織變更,我們已更新了隱私政策中資料掌控者的相關資訊。自該日起,一如本隱私政策所揭示,收集資料的處理作業將由 Sony Corporation/Sony Group Corporation 負責處理。
同我有冇嘢講
我喜歡女人的~
Samsung S95B 點解香港仲未有行貨
應該唔出
巴打可以買SONY A95K代替, 比S95B更好
謝謝step巴
咁S95B 歐洲個邊定價平咁多
差唔多係一半價錢
香港行貨電視接近全世界最貴, 特別係大尺寸
1. 租金貴
2. 人工貴
3. 運費, 倉存費貴
4. 利潤

所以我先為大家介紹水貨電視
謝謝支持~
其實買行貨A95K 65吋定水貨C2 77吋好?電視距離約2.2米
77C2, 我建議有大買大
我知道一定有反對, 我是不怕的~
本身有Sony信仰,好掙扎
咁65A95K啦, 有Sony信仰
QD-OLED暫時係最好
有信仰就買返sony 啦,唔係一定後悔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞