[肉酸賤種疤高屠+Facebook page admin空難死]巴塞隆拿球迷討論區(451)

1001 回覆
13 Like 36 Dislike
班加泰豬唔係咁諗呢

要Fdj放棄defer嗰一部份人工
賣比美國佬又唔係好得去邊

仲有冇油王要買?
熱未買人之前都話想要猛
屌你兩個堅fd好夾
傲慢如Cade_Cunningham
諗到傲慢如Cade_Cunningham 嗰條友真係好嘢
呢度太多戇鳩仔吹奏佢 唔講仲以為Fdj係啲咩世界前五中埸 佢踢單防中仲廢撚過影 去巴甲正正經經買Danilo 嚟踢單防中好過 Fdj又軟 防守又唔掂 去英超實俾人爆到仆街 祝你哋好運
我說明天不要賴床baby
而家喺車仔俾埋延遲嗰啲人工佢都唔撚肯走呀 屌佢老母 當然佢可以堅持唔減人工留低 有冇得上場踢係一回事 上咗場會唔會俾啲球迷噓又係另一回事 佢接受到咪得囉
佢哋會攞返阿積士時期嘅Fdj 出嚟反駁你 嗱佢嗰陣呢係歐聯最佳中場點點點
推波 有創造力 跑動夠高 除此之外沒有
仲有靚仔 唔講仲以為睇緊咩偶像
你哋如果肯踢雙防中 佢係幾好用嘅
你老味就唔值 呢度全部巴迷同我意見相反 跟合同呀嘛 你撚得佢值唔值 簽得咁嘅合同就要跟番合同 如果佢值400K BWA值600K 迪布尼值800K就差唔多
🚨🚨| Ter Stegen is now willing to reach an agreement with FC Barcelona for a new contract with reduced salary.
@martinezferran [🎖️]
睇吓咩先係真正愛巴塞嘅人 話好愛巴塞嗰條撚樣繼續企硬呀
cls 上面成堆係block咗

其實迪屁季初打得好,之後狀態差都好正常,軍醫都話佢直頭係虛弱
條大陸仔終於搵到知音人 不過係爆閘狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞