[肉酸賤種疤高屠+Facebook page admin空難死]巴塞隆拿球迷討論區(451)

1001 回覆
13 Like 36 Dislike
直程係想彈貨好耐

一直研究緊點樣退貨或者賣去巴黎
好彩要硬租兩年唔係嘅今年又見到佢
隊隊都有人reg唔到JM9
西甲:我希望全歐洲可以跟機學我地嘅FFP
準備衰過意甲
所以而家西甲咪話要放寬

最撚慘係簽完cvc嗰班冇得回購之餘依家都係註冊唔到人
疫情都唔降下個cap 你話巴就話自己拎嚟姐
你估中下游個班個個都係皇咩 有歐戰踢又champ到
轉播費又分得少 唔買人邊有競爭力
西甲咪永遠得3隊獨大
而家係差唔多除蝗 冇隊掂

個西甲老野仲要周圍吠
隔離雙冠王+今個夏天買得一件,如果今年買到包皮咪一樣都係大機會Reg唔到
話說費托目前情況點?
成個pre season除咗操傷咗都冇咩聲氣咁濟
蝗幾年冇洗大錢怕乜
西甲條死廢老主席咁都唔洗負責
其實好應該放寬啦
而家個限制根本太苛刻
佩雷斯應該襯依家再推歐超聯
ESL係過唔到local球迷哥關
Reg到話晒都清咗巴利同Marcelo

不過佢哋唔知點解唔簽人姐
最撚慘係黃潛

入咗歐聯四強都要放一班主力走依家仲要reg唔到人
佢真係睇得好通,西甲同UEFA真係唔撚掂
未年十年真係唔洗玩
早十年歐戰成績咁好結果商業開發一pat屎
西班牙本身就歐豬
嚟緊幾年經濟仲衰退硬
準備做下個意甲
Goal.com篇文好似話西甲有90個新簽
得30幾個reg到
source?
Atletico Madrid have completed their player registrations for La Liga

https://madriduniversal.com/atletico-madrid-have-completed-their-player-registrations-for-la-liga/
吸引力真係越黎越低,過檔去法甲啦
西班牙本身就窮 對比意大利法國英國德國 主席仲要整埋啲濕鳩rules 又唔識商業開發
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞