[肉酸賤種疤高屠+Facebook page admin空難死]巴塞隆拿球迷討論區(451)

1001 回覆
13 Like 36 Dislike
即係話就算星期六開季reg唔到
只要係831之前reg到就冇問題?
的確可以咁諗
但你當聽日reg唔到
其實同8月31reg唔到係冇乜大分別
比狗減左糧就唔可能會走

羊賣
689唔續 當alonso 唔存在過
Barca have still put Sergino Dest on the market and have informed him of this. Sergi Robero will start ahead of him. However, the player wants to stay. [@martinezferran]

Amigo足球又贏
見到都嚇咗下

估貪68熟打法,有斬波,防係廢架
dest得快但未入到體系,要時間,同埋可以賣
Dest 隻腳又係生蟲 比波勁差
沙維呢套野閘都係比波多 唔撚洗點帶
睇怕佢都冇運行

Kessie 就算未reg到,都肯等多1week,唔做free住
都係要比波唔洗帶
不如排個3中 叫觀迪斬鳩上去
起碼防守一定好過68
問題689啲斬波又唔叫好
屌佢老味打閘係幫對面打㗎
明明佢自由身去邊都有料爭正選,究竟沙維比左啲咩藥佢食咁撚迷巴
觀迪 無乜news
唔知reg到未,又唔知fit未
上場熱身賽話觀迪未fit,先出得一陣
所以觀迪第一場上陣成疑

觀迪 守就好過68,如無意外
點都係廢
沙維:你係球隊不可缺少嘅最後一塊拼圖,你肯嚟我會教你做世一中場
唔知呀,xavi project瓜,雖然仲係唔知係乜
得佢一個肯減
Alba同影只係defer
賣Dest簽Bellerin
有時都明點解唔減薪,上季咁高人工,啲稅都幾甘,今季減左薪但都要交上季既高稅
而家註冊次序利雲>rap>觀迪>黑腸>天神>丹>68

迪比 羊 大哨 dest Dj唔留就全部唔留
諗起都腳震 當日賣dest 留艾馬臣好過
真實次序係689>all
正事實係68行頭,傻丹第2,然後利雲
其餘是但
成功註到所有人,再諗Bellerin

長遠都要諗右閘
dest暫時未成才,但先21歲
68,a4,觀=客串
查返原來eric都打過10場右閘(鏝9,巴1)
冇cap room仲reg 68
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞