[肉酸賤種疤高屠+Facebook page admin空難死]巴塞隆拿球迷討論區(451)

1001 回覆
13 Like 36 Dislike
🚨🚨| @gerardromero: “Calma Bernardo
結果下年破產

羊好多時連波都控唔到
波底唔夠猛好
沙蛇打傳控猛好似岩駛d

有巴打整左DJ好好丁果條推進gif
羊最尾果下俾得差成咁
上季都唔知發生左幾多次
咁撚多中場下季點排
其實本身都未有pedri個種級數 但又咁岩出親黎都入到波
之後傷完出番黎變左就住就住踢咁 太快比10號佢了
lm
Dis moi, dis moi, est-ce que tu penses à moi?
Dllm
Nan
都係果句,今年唔賣下年佢都會free走人,不如早啲走算
比10號佢冇問題,如果真係打算未來交比佢就要圍繞佢做重心建設球隊,依家純粹比件10號佢但又唔打算搵佢做重心,感覺求其搵個人著住先就算
得25個number 點都要有人著
所以應該學以前特警咁轉著6號守住沙維no.,10號比巴斯基斯著住先都得
b10
西班牙10號點同巴塞10號呀
其實買咗Bwa 最強中場正選仍然係

Pedri FDJ KC

BWa似係用嚟同Pedri爭正選多過搶FDJ正選始終Pedri同BWa 係比較係攻擊中場type,而FDJ 係B2B / 防中type
傷完踢一場友誼賽又唔滿意佢就住就住,咁難服侍
唔可以用佢值唔值去諗
而家唔係要加人工加到400k/wk
而係補番前2年因為巴丐無錢減左比你既人工
跟合約者
你講緊fati? 冇唔滿意 替佢擔心only
咁少人揀羊
新C朗球權多但攞波大部分時間都妹妹下
反而auba球權唔多但g/a高
好似puig咁 大家都曾經投射過疤既未來落佢度自然對佢表現會肉緊少少 但睇嚟都難啲打返起
2件都唔想留 但真係揀我要猛
點都要留一件幫利雲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞