[肉酸賤種疤高屠+Facebook page admin空難死]巴塞隆拿球迷討論區(451)

1001 回覆
13 Like 36 Dislike
唔簽丹/Raphinha
佢都仲有機會踢後備
而家都係等賣
欣賞清成日整合
得罪講 佢本來打進攻中場 都俾alena puig壓住先打翼
22歲都未上黎踢一隊 真係唔太睇好
Collado似弱版Rafinha
羊又高人工又年紀大, 梗係留啦
上年美隊都好樂觀留低㗎
係咪31/8 deadline但星期五之後就冇買賣人嘅必要
因為之後買嘅人冬季前只可以踢歐聯
西甲轉會窗好似去到01/09/22 22:59:59
完之前reg到咪有得踢
今個星期咁重要 係因為星期六開季
我知開季呀
係唔知上面話reg唔切冇得踢就唔留要時間搵定隊
係因為踢少場嘅錢問題定係覺得reg唔到柒姐
如果之前講到好有心尼踢少場一兩場會好大分別?
反正講到清唔到人就賣資產破產都要reg曬佢哋
定係我記錯係得巴單方面追KC樣衰而唔係雙方都係

定係球員都冇信心reg到得高層有信心
唔買Bwa嘅話依家做嘅嘢應該勉強註冊到
好似話sport project 先係主因
傻丹咁鳩邊做到agent
❗Both Manchester United and Chelsea are willing to match Frenkie de Jong's €22m salary at Barça. His agents see a good opportunity, but the player is comfortable at Barcelona.

— @sport
898 傻閪 巴塞唔會接受你㗎
天神IG Del曬關巴塞嘅所有野
🚨🚨| Frenkie De Jong's salary next season will be €22M. FC Barcelona have told him to either reduce it by 50% or leave. There is no way he stays, without a reduction. @sport
22M net 比着我都唔走咁多錢
如果天神同KC註冊唔到 班本地球迷一定屌到fdj甩褲
要輕輕的我走了
本身都冇post過
傻丹: come,呢度好食好住,踢幾場抖個月都仲可以留係度
其實西甲主席根本on9
唔止巴塞,好多西甲球會都買唔到人
馬體會衰極之前起碼一年都會簽一件球星補強
今年走埋阿蘇都無乜補過人
我都覺得係
好多人包括我都無留意佢ig

搵到一個汁話佢del
同埋佢仲有follow 巴車ig

xavi想留羊
fdj仲係唔減人工

等夜晚有冇新嘢
笑撚死
最壞情況咪五年內破產

反正破產之前拿狗就會辭職拍拍囉柚走咗去
沙狗咪去鈀教波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞