[肉酸賤種疤高屠+Facebook page admin空難死]巴塞隆拿球迷討論區(451)

1001 回覆
13 Like 36 Dislike
睇alemany 冇乜表情 肯定係fdj個仆街冚家剷留低 九萬人屌鳩佢 我想今季第一場就有得睇
本身唔要689+Pjanic就解決唔少問題
佢哋兩個人工加埋20幾m

不過拿狗係有錢就要用晒先開心
沙狗個轉會政策又係亂到仆街

衰啲咁講就算真係賣FDJ買BWA
鏝嗰邊啲跟隊記者就講咗至少要有100m
變相實際支出會接近兩億(依家1.4)

今季賣完轉播權之後咁樣大手使錢
西甲冠軍+歐聯四強都未必cover到條數
到時西甲唔放寬一樣照仆街
屌你老母比呢個濕鳩轉會窗搞到日日都心驚膽戰
Pjanic 30m
689 6m
Alonso 5m?

呢度加埋都40m不過教練撐佢哋所以球會先唔請媒體唱衰佢哋

Fdj就
fdj
瞓醒應該見唔到fdj
please長眠唔好醒🙏🙏
咪撚再share呢個page啦
出fake news 出到本尊出嚟
https://twitter.com/matt_law_dt/status/1557419891627532288
如果真係要賣fdj 先reg得曬班新人
希望同軌傾到 點都好過去獌
無人應你就摺埋啦柒頭
成個怨婦咁係咁屌 死傻閪
🚨 Mauro Icardi is now in the "undesirable" players list - no more first team training or play-time for him. @lequipe 🇦🇷❌
巴塞啲手段好似PSG咁咪得囉 練都唔俾佢練 坐喺度啦冚家剷
屌你老母臭化閪fdj空難斷腳二選一
真係唔明點解每隊愛隊都會有老鼠屎係度 湖人有隻傻龜 巴塞有食屎狗fdj
作為疤狗都想即刻搵窿捐
唔洗理條支那仔
封鎖佢就岩
其實唔使理佢,我哋block咗佢由佢自己喺度吠
都唔明當地球迷諗乜
好撚核突
XXXC 真心黐撚線
FDJ
https://twitter.com/BarcaUniversal/status/1557457527213793282
等批之前話交文件兩日內有結果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞