[肉酸賤種疤高屠+Facebook page admin空難死]巴塞隆拿球迷討論區(451)

1001 回覆
13 Like 36 Dislike
捧得疤,識睇西文是常識吧
因為front office搞到負資產要球員去減薪幫手 仲覺得大條道理 個種香港奴性重撚到 繼續做乞衣啦
今季疤起碼要捧西甲+歐聯8強以上先cover到條數
幾時cover 返個名聲個名臭曬
又唔係我幫巴塞打工有乜問題姐 話知Fdj斷腳空難死關我撚事
拿狗仲有咩未出呀 屌你老母做嘢啦 係我就叫拿狗同沙維同Fdj講 嗱你人工可以照拎 波你就唔撚使旨意踢 含撚啦傻閪 如果佢咁都肯留低 我敬佢一條漢子
簽埋BWa真係要三冠王先勉強Cover到
錦DJ減唔減人工關你撚事 躝出去啦乞衣
是但啦,北京電視機、笠波衫、拼圖王,一早臭哂啦
Fdj呢單野可以拍番套戲 企硬呀dj
真心要印返件fdj 去支持佢
https://twitter.com/BarcaUniversal/status/1557274346527375360?t=wRLYDubiKlDHLHPS0_r-pQ&s=19
仲續到2026
說好的係時候退落嚟呢
FDJ都未出聲 你地嘈咩
得啦得啦你死全家
其實佢都幾爽 錢就可以拎 波就唔撚使踢 幾撚舒服仲要喺巴塞隆拿陽光與海灘
❗Frenkie de Jong is extremely angry with the club. He considers that he is a victim of a planned media slander campaign. His lawyers have contacted AFE, FIFpro and La Liga to denounce the club on their treatment with the player.

— @mundodeportivo
繼續嬲鳩就啱 90,000人一齊係魯營球場屌鳩佢 諗諗都刺激
我加泰人
睇吓佢最後留唔留得低囉 傻閪
呢啲都係拎外人著數,但今次係拎自己人著數
又或者跟本冇當De jong 係自己人
又係你地講既
FDJ自己未出黎講 唔嘈得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞