[肉酸賤種疤高屠+Facebook page admin空難死]巴塞隆拿球迷討論區(451)

1001 回覆
13 Like 36 Dislike
有冇人可唔可以解釋俾我聽沙狗點解咁鍾意留班高薪老嘢

而家又唔係有錢佢點名要留嗰幾個又唔係勁
藕是老既香
我剩係見到你呢條撚樣...見唔到張圖入面有撚樣
我唔明點解留68
賣多25年咪得
好撚燥 啲傻鳩board 又真係當佢救世主乜都聽
呢啲回塘撚有人落搭就送走啦好心
條友乜都話要乜都話留 仲以為玩緊fm
我玩FM過30歲有offer一定賣 買人只買25樓下
你話本身係隊內元老,例如biggay 影依啲,反正仲有一年就完約,留都算(當然我哋諗法係留嚟打後備,佢留嚟打正選

比真歷依啲場又冇出過,出親都柒都留真係痴撚線
Busquets’s agents and advisors have legal and fiscal doubts about the latest contractual proposal. [@ffpolo]

睇完拿狗點對Fdj之後嚇到其他人都唔敢簽新proposal
沙狗要留/買嗰班回塘老人家人工加埋差唔多60m
羊 18m
比 30m(不過聲稱已經減四成)
689 6m
Alonso 5m?

結果因為沙狗要留佢哋所以拿狗唔敢玩嘢逼走佢哋
走去逼走一個拖咗兩年人工嘅Fdj
放係到都係擺多 不如俾佢走啦 今年仲要世界盃年
Thank you and good bye fdj
比最新消息話唔減
話上年借出去已經收少一半
pjanic 依個簽約真係極品, 又高人工又老又冇貨
UTT起碼都叫風光過
傻鳩球會
狂買人續廢人攬老人
個個見到啲錢咁用法
點解仲叫人減
其實好抵死
最大問題始終係巴老母呢個間諜,佢直情唔係想保住個位,一個想保住個位既人唔會搵傳媒攻擊隊史最佳球員

至於拿狗而家個問題係,你用透支未來呢個方法,算係無辦法之中既辦法,亦可能係只有巴塞可以玩到既操作,因為學篇文話齋,巴塞可能係大到不能倒,實有銀行肯借錢比佢玩
但點解唔計清楚條數?無錢既咪簽少幾個,kounde可以唔要,利雲可以唔要,拉芬拿可以唔要
但我見到既係老野就可以留可以續,fdj你就焗佢走
而家個問題已經唔係無錢,係佢亂鳩咁黎
many years

kessis第一次聽係
其實好早都已經咁講
你財政真係咁唔掂,咪唔撚好簽要錢個3個,原陣加免簽2個開季。無錢就係要咁捱嫁啦,何況皇馬都唔係話勁得咁誇張,原陣加christensen&kessie都有得衝下西甲。
而家心急想一步登天搞到咁柒
本來條數係可以使錢簽一兩個
結果依家簽四個仲要簽第五個

一兩個嘅話壓力都未必咁大歐聯八強都勉強cover到條數
依家係隨時冠軍都未必cover到
真心想問下疤迷其實想唔想reg到啲新人?

定係想破斧沉舟reg唔到人搞到一鑊粥咁可以趕拿走
出盡賤招趕走fdj
呢件大後備就爽賺30m
無可能想佢一鑊粥
好大鑊
其實我諗一下子簽咁多人真係磨合得切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞