[肉酸賤種疤高屠+Facebook page admin空難死]巴塞隆拿球迷討論區(451)

1001 回覆
13 Like 36 Dislike
咪係,fake撚到

廢話金句無,有人入office又無,嗰邊5點幾了
咪Pjanic唔肯減人工
一班傻閪球迷
https://twitter.com/BarcaUniversal/status/1557746256646127617
無薪金空間比Gavi續約
繼續巴b先
Fdj三條路揀
第一條路最輕鬆:即刻躝去車路士
第二條路減50%人工
第三條路勇氣之路:留低唔減人工 繼續俾傳媒同當地球迷屌到仆街
People close to Alejandro Balde claim that, if Barça sign Marcos Alonso, Balde could consider leaving the club.

— @_AdrianSnchz
係咪冇6號着
🚨🚨| Frenkie De Jong's entourage are clear that the player does not intend to leave FC Barcelona.
@samuelmarsden [🎖️]
真係食屎狗嚟架 大家一齊攬炒
Fdj條冚家剷喺西班牙俾人劈撚死就差唔多
仲有佢未婚妻俾人強姦死就差唔多
啲疤迷癲撚到,好撚恐怖
咪撚再quote條引戰友 佢已經單機咗幾個po引戰
其實有冇人話你知,你真係好撚煩!
真係叫雞都好過娶佢
關你撚事?
佢仲癲過你
唔關我條撚事,睇左好耐,忍唔住屌下你個戇鳩仔。
條友真係好煩
咪撚覆佢啦
單機到精神失常
唔想比Fdj 律師團知,
求下大家唔好推,亦唔好FORWARD 去Fdj任何社交粉絲平台

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞